USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині проти голови міськсуду відкрили кримінальну справу

9 Липня 2014 08:31
Кримінальне провадження відкрили проти голови Нововолинського міського суду. Про це інформує Нововолинський інформаційний портал.

Волинська обласна прокуратура знайшла підстави для того, аби порушити кримінальне провадження проти Орисі Ференс-Піжук. 12 червня по цій справі розпочали досудове розслідування:



Прес-секретар обласної прокуратури Наталка Мурахевич повідомила "НВІПу", що провадження відкрили за дорученням Генпрокуратури за фактом можливого внесення суддею завідомо неправдивих відомостей у вирок суду. Розслідування триває, а повідомлення про підозру поки нікому не вручали.

Якщо вину судді доведуть, їй, згідно із частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України, загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Очевидець-автору ста Показати IP 9 Липня 2014 10:50
Запитайте в матері загиблого в дтп хлопця що вона думає з цього приводу. І в Бачинського щось запитатйе, якщо зможете, бо він ж в бігах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus