USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Провели перевірку фізичної підготовки луцьких нацгвардійців

28 Вересня 2019 20:51
У луцькій частині Нацгвардії відбувся огляд на кращу організацію фізичної підготовки і спортивно-масової роботи.

Про це повідомляє прес-служба Військової частини 1141 Національної гвардії України.

Два дні поспіль військовослужбовці Луцького окремого батальйону Нацгвардії демонстрували силу, швидкість і витривалість. До перевірки були залучені управлінська ланка, командири рот та взводів, військовослужбовці 2 патрульної роти. Гвардійців перевіряли за здачею трьох вправ з фізичної підготовки – підтягування, біг на 100, 1000 та 3000 метрів. Військові підрозділу, командири рот та взводів додатково долали смугу перешкод.

«Таким чином ми перевіряємо рівень готовності особового складу до виконання службово-бойових завдань за призначенням. Щоб упевнено діяти в екстремальних ситуаціях, військовослужбовці повинні бути фізично підготовленими та загартованими», - наголосив начальник відділу фізичної підготовки і спорту ГУ НГУ полковник Сергій Лещеня.

Зі слів офіцера, такий огляд з фізичної підготовки і спортивно-масової роботи у підрозділах Національної гвардії України проводиться раз на три роки. За його результатами буде визначатися не лише рівень фізичної підготовки гвардійців, але й кращий підрозділ НГУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аватар з 51 Показати IP 28 Вересня 2019 21:06
Пропоную провести те саме з військовослужбовцями військоматів та 14 (51) омбр

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus