USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинські нацгвардійці повернулися додому без втрат

5 Березня 2015 17:18
Бійці Нацгвардії повернулися в повному складі, без втрат і поранених, на місце постійної дислокації в Луцьк у військову частину 1141. Після двох місцяців несення служби в зоні АТО їх зустріли рідні, очільники краю й військові-побратими.

Зустріч військовослужбовців відбулася сьогодні, 5-го березня.

Як розповідає командир військової частини 1141 Національної гвардії України Василь Гуртовський, волиняни виїхали в зону АТО 3-го січня.

«Два місяці були наші хлопці в зоні АТО й повернулися на ротацію. Усі 50 чоловік туди виїхали й в такому ж повному складі повернулися без «200» і «300». Знаєте, тепер я зрозумів, що таке справжнє щастя для командира – коли всі воїни повертаються додому живими», - розповідає Василь Гуртовський.
Із святковим настроєм чекали лучани своїх захисників Батьківщини. Квіти, надувні кульки, які взяли для привітання, були із національною символікою.

Серед тих, хто з особливою тривогою чекав приїзду нацгвардійців, - лучанка Марія Петрівна, адже додому повертається її син.

«Мій син вже вдруге поїхав туди. Торік був три місяці в зоні АТО й зараз два місяці. Знаєте, він завжди, як дзвонить, то каже мені, що у них все добре, вони в безпеці. Звісно, моє материнське серце відчувало, що лихо до них приходило неодноразово, але що ж він іще міг сказати мамі. Я ним горджуся», - говорить жінка про нацгвардійця - старшого лейтенанта Олега Левенця.


Відео приїзду у частину військовослужбовців
.
За мужність і героїзм, виконання поставлених завдань, волиняни отримали відзнаки від голови облдержадміністрації, Луцького міського голови та управління МВС України у Волинській області.
Військовим побажали міцного здоров’я, подякували за їхню службу й наголосили, що молоді є на кого рівнятися – на них, волинських нацгвардійців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Валя Показати IP 5 Березня 2015 19:52
ДУЖЕ КРУТІ ФОТО!!!!Дякую за позитивні емоції) Завжди приємно читати про те, що наші бійці повернулися без втрат!
Джон Показати IP 5 Березня 2015 21:20
Володя кращий!!!
Сергій Козак Показати IP 5 Березня 2015 21:54
Дякувати Господу, що всі повернулися неушкоджені. Ми всі молилися за вас... З поверненням додому ! Слава Україні !!!
Володимир Сіпко Показати IP 7 Березня 2015 21:18
Головне , що всі повернулися живі і здорові. Хай Вам щастить і в подальшому. Україні слава.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus