USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

До Луцька можуть приєднатися кілька сіл. Уточнено

24 Липня 2017 12:15
Сільські ради Прилуцького, Підгайців і Гіркої Полонки можуть приєднатися до Луцька.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 24 липня.

Як повідомив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, ще 31 травня за місцевої ініціативи 17 жителів Луцька винесли пропозицію щодо добровільного об’єднання навколо Луцька сільських рад Прилуцького, Підгайців і Гіркої Полонки. А 30 червня, своєю чергою, пройшло громадське обговорення у формі круглого столу, на якому було вирішено підготувати проект рішення на розгляд чергової сесії Луцької міськради стосовно надання дозволу на добровільне об’єднання. І якщо це рішення під час сесії підтримають, відповідні проекти скерують до сільських рад, які повинні будуть їх розглянути протягом 30 днів.

Зараз же створюється спільна робоча група стосовно напрацювання проектів, до якої буде делеговано першого заступника міського голови Григорія Недопада як представника Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Михайло Показати IP 24 Липня 2017 12:26
А Ви впевнені, що приєднаються?
Лучанин Показати IP 24 Липня 2017 12:43
Давно пора приєднатись селам до міста
Тарас Показати IP 24 Липня 2017 12:46
Героям слава!
Я Показати IP 24 Липня 2017 13:09
А що це дасть нам,лучанам?А в нас хтось питав?Вони сіли і вирішили,а засідання лучан було?І що це буде,великий Луцьк,чи село Прилуцьке міського типу,чи просто Луцьк з вулицею Прилуцька?Я не проти,але пояснити треба всім,що це дає нам,для чого це і чи ми не проти,а то якось" виступили за приєднання до Луцька."а потім шукай крайніх єслі шо,як мешканець міста маю право знати
Бе до Я Показати IP 24 Липня 2017 14:01
30-ка маршрутка буде знову їздити.
скептик до Я Показати IP 24 Липня 2017 16:05
ну як що дасть. місто забезпечить інфраструктурою села, які приєднались. за кошти місцевого бюджету, звичайно. земелька там подорожчає. з питань дерибану її знову ж таки - у міську владу. тарифи відповідні. жителі сіл тепер стануть гурудськими, багато пільг втратять.
Гіркополончанин до Я Показати IP 24 Липня 2017 16:31
Дивно і не чув що в с. ГІрка поЛОНКА БУЛИ ЯКІСЬ ЗБОРИ... ТО тепер у нас зявляться міські проблеми???
Роман Показати IP 24 Липня 2017 14:52
Липини, Теремно, Зміїнець, Струмівка повинні бути приєднані до Луцька в першу чергу, так як давно вже зрослися з містом і використовують його інфраструктуру. А то вони "так звана міська влада" дивляться на сільські ради де ще збереглися землі і можна їх розграбувати. І взагалі хто має вирішувати такі питання - самозванці, які захопили владу в Луцьку? Потрібно спочатку навести лад в місті ( є ще в Луцьку багато неасвальтованих, неосвітлених вулиць), а потім думати про об'єднання.
))) Показати IP 24 Липня 2017 15:12
Вони ще незнають на що ідуть...коли села приєднуються до міста то логічно що їхні землі також!!!....і розподіл землі буде напряму залежати від міської ради...і вийде так що землю роздеребанять чинуши а тим сельчанам буде .І.
Roman Показати IP 24 Липня 2017 15:46
А чому не приєднати села Липини, Зміїнець, Струмівка, які вже давно інфраструктурно злилися з містом Луцьк?
111 до Roman Показати IP 24 Липня 2017 18:20
Сільські голови не дадуть обєднатися- що вони будуть робити
олена до Roman Показати IP 24 Липня 2017 18:24
Про Зміїнець вже забудьте.Це одне з сіл Княгининівської ОТГ.Жителі цього села сказали своє ні-приєднанню до міста.Зрослось з інфраструктурою міста воно тому,що за його інфраструктуру ніхто не думав.Зараз готується проект будівництва садочка на 160 місць(є виділена зем.ділянка під це будівництво).До кінця року вже на всіх вулицях буде вуличне освітлення і на протязі 2х років дороги будуть капітально відремонтовані.На вересень планується продаж через аукціон декількох зем.ділянок комерційного призначення(для будівництва торгового центру і розважального центру).Кошти від продажу підуть на розвиток інфраструктури.
Підгайцівський сільс Показати IP 24 Липня 2017 16:25
Це все НЕПРАВДА!!! Приєднання до м. Луцька можливе лише за згодою жителів громади Підгайцівської сільської ради, про це я неодноразово наголошував!!! Ніяких обговорень щодо приєднання до м. Луцька не було!!!
Клас Показати IP 24 Липня 2017 17:09
І тарифи на все будуть луцькі. Молодці.... А через рік будете від'єднуватись.
Макс Показати IP 24 Липня 2017 20:57
Що серйозно, хаха!? Мешканці Підгайців спеціально перекривали дорогу(здається ще й зимою), протестуючи при цьому проти приєднання... І після цього комусь віриться в написане в статті??? Народ, не вірте... постарайтесь подумати, проаналізувати написане, а не тупо і сліпо вірити всьому написаному(як це, зазвичай, було в школі). А то ще одна "жаба-фейк" для бидла прокатить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus