USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Питання про ліквідацію Сенкевичівської школи-інтернату «відпало»

25 Лютого 2014 17:46
Навчальний заклад отримає повне фінансування із бюджету, - повідомили у Волиньраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань духовності, релігій, освіти та науки, культури, засобів масової інформації, що відбулося 25 лютого.

Як повідомив голова комісії, депутат облради Роман Карпюк, він із колегами неодноразово зустрічався із колективом навчального закладу, скрупульозно вивчав питання про продовження терміну дії контракту з директором школи.

«Борис Клімчук ставив питання про ліквідацію школи, зараз воно відпало. Ми відстоюємо, щоб школа отримувала повне фінансування з бюджету. До проблем школи-інтернату підключилася і комісія Верховної Ради, питання стоїть на контролі в Лілії Гриневич», - повідомив Роман Карпюк.

Депутати підтримали продовження терміну дії контракту з директором Сенкевичівської ЗОШ-інтернату I-III ступенів Валентиною Чижук ще на рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 25 Лютого 2014 17:48
Шкода, не буде гольф-клуба,який пропихав Клімчук.
угрюмий Показати IP 25 Лютого 2014 23:02
Люди + правий сектор нам у Волинській області не потрібно депутатів такі як Козюра який бере і бере добре з мене вимагав 8000 зелені за приватизацію кабінету, Голєва яка хитра як лисиця, Савчук Олег бивший голова Рожищ бере хабарі він викладає у Божидарника політехнічному бере за екзамен у мого сина 480 грн. який знову рветься туди у Рожища. Змилуйтесь влада буде знову війна якщо ці придіркі бізнесмени будуть знову при владі
в Показати IP 26 Лютого 2014 07:18
Школі просто повезло що не встиг великий волинянин климчук зробити з нею те,що умудрвся зробити з багатьма закладами за час своіх правлінь/ендокринологічний диспансер, кардіологічний наБ Хмельницького, шкірвен на Франка та багато інш/ і не покараний!!!!
Петьо Показати IP 26 Лютого 2014 10:45
Ну, тут можна одне сказати - Карпюк заробив ще балів у своєму блудівському окрузі... тепер можна поміряти кеди не тільки на облраду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus