USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Радянське будівництво «вилазить» лучанам боком

21 Травня 2014 13:17
У Луцьку, неподалік загальноосвітньої шкоди №12, набудували в радянські часи так, що на городі приватного власника знаходиться каналізаційна труба сусідів. Через це власники будинку на вулиці Безіменна, 4 не можуть добудуватися, а з горе-труби в грунт і підвал потрапляють нечистоти.

Як допомогти людям - вирішували під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту вчора, 20-го травня.

Про своє горе розповідає Ганна Гапончук. Зі слів жінки, сусідська каналізація прокладена через її земельну ділянку. І тому вона не може отримати дозвіл для добудови. Жінка планувала поліпшити житлові умови, адже зараз у двох кімнатах проживає біля десяти людей. Окрім того, Ганна Михайлівна стурбована тим, що каналізаційні мережі старі й у грунт на городі та в підвал просочуються сусідські нечистоти.

«Каналізація стара, вона у них постійно забивається, а люк зробили одразу під моїм вікном, й ті всі запахи йдуть мені в хату. Це порушення усіх санітарних норм, так важко жити. Я звернулася в прокуратуру, а мені правоохоронець каже, щоб я взяла просто забила їм люк і все. А я ж живу з людьми, не маю права такого робити», - пояснює Ганна Гапончук.

Начальник юридичного відділу Луцької міської ради Олександр Рачков переконаний, що таке будівництво каналізаційних мереж обмежує законне право мешканців будинку на вулиці Безіменна, 4 на забудову.

Члени профільної комісії постановили направити письмове звернення про надання інформації від санепідемслужби, водоканалу і користувача каналізацією, для вивчання даного питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Спасибо Майдан Показати IP 21 Травня 2014 13:35
если бы не было "Радянського будівництва", жили бы сейчас в землянках...
Анонім до Спасибо Майдан Показати IP 21 Травня 2014 13:46
ось-ось. так вже треба облити брудом все радянське. Ви подивіться,що зараз будується. І чи простоїть воно довго.
За УПА до Спасибо Майдан Показати IP 21 Травня 2014 13:55
Чуперадло, я живу в польському будинку. Пiсля совiтського це Палац.
Надо до За УПА Показати IP 21 Травня 2014 14:19
коментар було видалено
свг Показати IP 21 Травня 2014 14:10
до чого тут радянське будівництво . приватні будинки хто як міг так ізробив каналізацію. де була ця пані коли це все робилося7ЧЕКАЛА ЩО ЇЇ ПОМЕШКАННЯ ЗНЕСУТЬ ПІД БУДІВНИЦТВО БАГАТОПОВЕРХІВКИ І ВОНА ОТРИМАЄ НОВЕ ЖИТЛО ЗІ ВСІМА ЗРУЧНОСТЯМИ.
Я Показати IP 21 Травня 2014 14:24
В радянськи часи і жили спокійніше і сами були добріши!
за ГУПА Показати IP 21 Травня 2014 14:59
А свій будинок побудувати чи квартиру купити слабо? Той користуйся тим, що тобі Радянська влада дала і не лайся, як цуценя під плотом.
до баранів Показати IP 21 Травня 2014 15:02
при нашому менталітеті баранами, були можемо і залишитись, надовго.....
МВ Показати IP 21 Травня 2014 15:43
саме цікаво, що всі ганять радянське, але водночас сумують за даремним житлом, безплатною медициною і хлібом за 15 коп. Давайте будемо чесними,і говорити правду, багато було промахів в СССР, але багато було і позитивного .... Краще подумайте, як здавався будинок в експлуатацію,поки не буде останього папірця.... нічого не пройде...і боялися брати хабарі, бо знав що в тюрму йому дорога... А що за 24 роки стало.???що українське вас задовільняє???де радянська скурпульозність і вимогливість, так що не треба срати тут союз, валіть до Європи, тільки памятайте, що даремного там нічого нема і працювати там треба всі 8 год, а не чаї ганяти,і в робочий час по місту шлятися...і що на кредитах там живуть все життя( ну правда не з укр. процентами))),,.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus