USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Реконструкцію МАПП «Устилуг» завершать у грудні

31 Березня 2015 09:28
Остаточне завершення реконструкції МАПП «Устилуг» та передача його в експлуатацію планується на грудень 2015 року. Про це повідомили представники Волинської митниці ДФС учасникам засідання Комісії з питань пунктів пропуску та прикордонної українсько-польської інфраструктури.

Хід реконструкції пункту пропуску «Устилуг» обговорили на засіданні Комісії з питань пунктів пропуску та прикордонної українсько-польської інфраструктури.

Як відомо, нині роботи призупинені в зв’язку з необхідністю проведення археологічного дослідження, оскільки на території пункту пропуску знаходиться пам’ятка архітектури ІХ-ХІІ століття «Городище». Окрім того, є потреба коригування проектно-кошторисної документації, у зв’язку із створенням функціонального модуля «Фільтр пункту пропуску», робочих місць для колег з Республіки Польща з метою впровадження спільного митно-прикордонного контролю на території України, а також виникла необхідність зміни генпідрядної організації шляхом проведення нових тендерних торгів на закупівлю робіт та послуг.

Тим не менше, учасники засідання досягнули домовленостей щодо реалізації Грантового Договору, укладеного Державною Фіскальною службою України та Міністерством Регіонального розвитку Республіки Польща, який стосується реалізації Проекту «Реконструкція міжнародного автомобільного пункту пропуску «Устилуг».

Засідання Комісії з питань пунктів пропуску та прикордонної українсько-польської інфраструктури відбулося 19 березня 2015 року в міжнародному пункті пропуску автомобільного сполучення «Рава-Руська – Хребенне» .

Польську делегацію представив Анджей Даугєлєвіч - Директор Прикордонного Управління Головної Комендатури Прикордонної Варти Республіки Польща, а українську – Ігор Тимофєєв – заступник Директора Департаменту – начальник Управління митної логістики та систем митного контролю Департаменту розвитку митної справи Державної фіскальної служби України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus