USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Ректора луцького вишу відзначили у Німеччині. ФОТО

30 Травня 2013 09:59
Ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки нагородили медаллю під час форуму ректорів у Німеччині, - повідомляють у прес-службі вишу.

23–25 травня ректор Лесиного вишу Ігор Коцан взяв участь у проведенні ІІ Форуму ректорів педагогічних університетів Європи, що відбувся у Франкфурт-на-Майні (Німеччина).

Під час Форуму члени Асоціації ректорів педагогічних університетів Європи прийняли стратегічний документ, який визначає духовну платформу формування нового вчителя для об’єднаної Європи ХХІ століття – «Педагогічна Конституція Європи».

Також почесний професор у галузі зв’язків та комунікації Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, радник АРПУЄ, Почесний сенатор Морітц Гунцінґер вручив медаль «За визначний внесок у поширення ідеї єдності Європи» ректору СНУ імені Лесі Українки Ігорю Коцану.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
толераст Показати IP 30 Травня 2013 11:10
Так склалося, що в толерастичній Европі мери та ректори здебільшого гомосексуалісти. А ця категорія людиноподібних істот, як відомо, завжди підтримує своїх)))
Іван Франко до толераст Показати IP 30 Травня 2013 13:54
Фарбований Лис. "I, не тямлячи вже анi про його добродiйства, анi про його величну мудрiсть, а лютi тiльки за те, що так довго давали йому дурити себе, всi кинулися на нещасного Лиса Микиту i розiрвали його на шматочки. I вiд того часу пiшла приповiдка: коли чоловiк повiрить фальшивому приятелевi i дасть йому добре одуритися; коли який драбуга отуманить нас, обдере, оббреше i ми робимося хоть дрiбку мудрiшими по шкодi, то говоримо: "Е, я то давно знав! Я на нiм пiзнався, як на фарбованiм Лисi"." Класна перспектива)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus