USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ремонт доріг у Луцьку: об’єкти готові на 70-80%. Фоторепортаж

31 Жовтня 2017 17:30
Ремонт дворів та прибудинкових територій у Луцьку підходить до завершення. Більшість об’єктів вже здані чи готові на 70-80%.

Хід виконання робіт інспектував радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад та директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась.

Першим об’єктом став капітальний ремонт території біля ЗОШ №2. Тут проектом передбачено асфальтування заїздів та влаштування бруківки на тротуарах. Вартість робіт становить 1,33 мільйона гривень.

Оглядаючи роботи, Ігор Поліщук зауважив, що в окремих місцях немає пониження. Тому, аби для людей з інвалідністю чи для мам з дитячими візками було зручно тут ходити – радник міського голови попросив підрядника виправити ситуацію та влаштувати пониження.
«Киплять» роботи й на вулиці Липинського, де відбувається капітальний ремонт. За 10,363 мільйона гривень дорожники облаштовують тротуари, пішохідні, велосипедні доріжки, асфальтують проїзну частину. Майстри завершують вкладати основу для дороги на останній ділянці. Місцеві мешканці підходили до членів інспекції та дякували, що влада міста не оминула цю дорогу, адже раніше через болото складно було пройти.
Більше половини із запланованих робіт на прибудинковій території на проспекті Молоді, 19а,21 вже виконали. Вартість капітального ремонту – 1,35 мільйона гривень.
На прибудинковій територій на вулиці Наливайка, 10,10а,12 дорожники вирили ледь не котлован, а все для того, аби було належне пониження, щоб виходячи зі своїх під’їздів, лучани не ступали в калюжі. Капітальний ремонт цього об’єкту вартує 2,8 мільйона гривень. Де ремонт вже завершили - на скейтбордах гасає дітвора.
«Ці двори у стадії завершення. Сьогодні ми були на вулиці Липинського, тут завершують вкладання основ і вже далі вкладуть верхній шар асфальту. Роботи на відсотків 90 виконані. Щодо прибудинкової території на проспекті Молоді 19, 21а, то тут вже виконали більшу половину робіт. Ще кілька тижнів хорошої роботи й роботи будуть закінчені. Графіків дотрималися. Щодо недоліків, то в окремих місцях відсутні пониження для людей з інвалідністю чи роботи вимагають кращої якості. Про ці моменти ми інформуємо підрядників, аби вони виправили їх до здачі об’єктів», - коментує результати інспекції Ігор Поліщук.
Наступного року в міській раді сподіваються на не менш масштабні ремонти.

«Є перелік з близько 150 дворів, які необхідно відремонтувати й цього року ми подамо ті, які у найгіршому стані. Далі їх затверджуватимуть депутати. Цього року нам вдалося відремонтувати 35 прибудинкових територій. Будемо бачити, який будемо мати бюджет, сподіваємося, що не менший об’єм робіт вдасться виконати й наступного року», - розповів Юрій Крась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олександр Показати IP 31 Жовтня 2017 18:55
Будівництво гоночної траси К.Капрого-Чорновола практично завершено. Те що в проекті зробили "15" пішохідних переходів на 100м це добре, але ДЕ ЛЕЖАЧІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ??? Хоча б біля садочка... Людина, яка зробила проект, ви про це думали? Тут і так на Кримського коли був "тупік", літом ввечері драг заїзди влаштовували, якісь на дєвятках з опущеними вікнами / "чьорниє глаза" все дєла.. "На взльот йши". Зробили автостраду.!. То нічого, що під"їзд вул. А.Кримського 8 виходить відразу на дорогу? І ви як робили проект, про це не знали і не зважили на це.. Все робиться на бумагах, проект робився через одне місце.. Навіть не знали, що там будка на тунелі посеред майбутньої дороги стоїть.. Як так?
123 до Олександр Показати IP 31 Жовтня 2017 19:13
Сразу видно что ты не ездиш машиной по всему городу каждый день, ты розсматриваеш одно ситуацию, но не видеш картину в целом, а картина такова что дороги в Луцке почти везде отремонтировали дорогу. Лично меня это как автомобилиста радует.
Олександр до 123 Показати IP 31 Жовтня 2017 21:18
Шановний, Погано бачите! Катаюсь кожен день по цілому місту. Живу тут, в цьому районі і картину бачу/чую ясніше ніж Ви. Їздив по "бетонці", калюжах і ямах ще тоді, коли тут садочком і не пахло! Я з самого початку бачив, як тут все робилось і робиться. Я зробив акцент на рукож..ство, з яким в нас все робиться.. а не на те, які в нас дороги. Далеко по місту не піду.. Ви бачили як робилась сусідня Чорновола перед 24 серпня? Ви їздили по розсипаному по всій дорозі дрібному щебні?, який розлітався від зустрічних на мою і інші авто.. Ви телефонуєте в ту службу яка відповідає за дороги в місті? Я телефонував і попросив прибрати той щебінь..на шо мені сказали: все ок, мол робим дорогу, скоро приберуть, все скоро буде супер. І їм всерівно, що "псується" моє майно. І ніхто нічого не прибирав! Колесами порозсовували той щебінь до бордюрів, фпо сусідніх дворах.. А так, да, дорогі в місті справді супер. Роблять важливі ділянки завжди осінню і в дощ! Набережна ціле літо стояла!!! Ціле літо, Карл!!! Люкс зробили! )
Поляк Показати IP 1 Листопада 2017 07:55
Їдучи з Польщі побачили, що коли зрізали верхній шар асфальту на вул. ковельській (поворот на вул. Чернишевського), то під ним земля! Як так, де виконання вимог нормативних документів?!!
Соня Показати IP 29 Березня 2018 20:52
А ви бачили дорогу на Вячеслава хурсенка?там ями на ямі.Щей вчора дирка зробилась в яку вставили кусок відки.А дорожка між 54 і 52 будинком розбили заїздами до базарчику....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus