USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ремонт перехрестя вулиць Ківерцівської та Карпенка-Карого в Луцьку закінчать у серпні

12 Липня 2019 18:14
Один з найгірших перетинів автошляхів Луцька капітально ремонтують. Уже до другої половини серпня перехрестя вулиць Ківерцівської та Карпенка-Карого кардинально змінить свій вигляд. Шляховики значно розширять проїзну частину. Тим часом комунальники повністю замінять водопровідну мережу та зливову каналізацію.

На ці роботи з міського бюджету виділено 11 мільйонів гривень, йдеться на сайті міськради.

Сьогодні перший заступник міського голови Григорій Недопад та радник міського голови Ігор Поліщук виїхали на об’єкт, щоб ознайомитися з ходом ремонтних робіт.

«Через старість водопровідних мереж та зливової каналізації, на цьому перехресті були дуже глибокі просідання, тому прийнято рішення зробити капітальний ремонт із заміною мереж», – розповідає Ігор Поліщук, оглядаючи новий трубопровід, який прокладено на заміну старих труб. І додає: «Для того, щоб замінити всі труби, потрібен час, тому й не дивно, що багато лучан запитують, коли буде завершено роботи, адже на цій ділянці дороги дуже насичений рух транспорту. Для того, щоб провести роботи капітально і найближчі мінімум років десять до цього перехрестя не повертатися, нам потрібно замінити мережі та покласти асфальт. Зараз триває активна фаза укладання пластикових труб, термін експлуатації яких більше тридцяти років, а вже після завершення цих робіт підрядник розпочне дорожні роботи».

За словами першого заступника міського голови Григорія Недопада, ремонт перехрестя вулиць Ківерцівська та Карпенка-Карого несе за собою дуже багато незручностей, оскільки тут завжди велике скупчення автомобілів. «Щоб зменшити навантаження та пришвидшити проїзд на перехресті, ми стараємося регулювати рух транспорту. Перед перекриттям руху, ми озвучили інформацію про незручності в пресі, зараз ще раз просимо вибачення. Однак коли роботи буде завершено, то це буде дуже комфортна ділянка дороги нашого міста», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
1 Показати IP 12 Липня 2019 18:40
а це роботяги, один на екскаваторі, а другий труби кладе
Roman Показати IP 12 Липня 2019 18:59
Як перехрестя може коштувати 11 млн гривень ??? БРЕД!!!
Володимир Показати IP 12 Липня 2019 19:13
Раз вже дорогу розрили і труби достали,то чи не можна нові збоку паралельно дороги покласти,чи обовязково під дорогою ложити,щоб через певний час знову асфальт знімати шоб труби поремонтувати?
Мойша до Володимир Показати IP 14 Липня 2019 00:06
Там все продумано - тендери виграють "свої" фірми, в сумі тендеру вже закладені відкати, частіші ремонти - більше відкатів.
777 до Володимир Показати IP 14 Липня 2019 11:14
Гарантійний термін труб 70 років
Ага до 777 Показати IP 14 Липня 2019 14:35
У такій неглибокій траншеї, як їх закопали, зимою коли земля промерзне вода в трубах теж може замерзнути і їх розірве льодом, або їх розчавлять важкі фури які постійно там їздять.
Аварія Ківерцівська Показати IP 12 Липня 2019 22:37
А чому промовчали що внаслідок халатності і пошкодження труби і високого тиску комунальниками мешканці 28 будинку і аварійна бригада майже добу рятували будинок від затоплення !!!!!! Це всього 4 будинки далі і наші радники і чиновники навіть не підійшли туди.
Нор до Аварія Ківерцівська Показати IP 13 Липня 2019 19:29
Будете знати тепер кого в мери потрібно обирати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus