USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тисяча волинян вже поїхала у Київ

20 Січня 2014 11:05
Вчора і сьогодні люди масово їдуть в столицю з Луцька. Зранку до палаток мітингувальників, які розташовані на Театральному майдані, приходять добровольці й записуються у поїздку.

«Вчора 56 людей поїхали. Сьогодні, після 10-ї години, уже 100 чоловік записалося. Ще будемо відправляти в епіцентр подій тих людей, які є учасниками обласного осередку Всеукраїнського об’єднання «Майдан», а таких майже тисяча», - розповів комендант луцького євромайдану Володимир Бут-Гусаїм.

Людей відправляють у Київ машинами, маршрутками, потягами. Вчора уже викупили всі квитки на сьогоднішній рух потяга у столицю. Зі слів активістів, автобусами не їдуть, адже міліціонери не дають можливості виїхати з Луцька.

«Ми мобілізуємо зараз усі сили. Вже чекали два місяці, що далі!? Країну гроблять… Все вже, країна встала. Ми закликаємо усіх автомобілістів, хто їде на Київ, хоч одне-два вільних місця в авто - звертайтеся на Євромайдан у Луцьку, ми відправимо людей-добровольців, щоб разом з вами їхали захищати рідну Україну»,- закликає Володимир Бут-Гусаїм.

Чимало і таких волинян, які виявляють підтримку Євромайдану матеріально. Зокрема, приносять гроші, їжу, медикаменти.

Лучанка Олена принесла два пакети з їжею й ліками, каже, що вже двічі була в Києві, а мирні протести підтримує уся родина: «Я не хочу щоб моїми дітьми керували як стадом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Юрко Залупельний Показати IP 20 Січня 2014 11:12
Не всех дурных война убила... Будем надеяться, беркут добьет....
Корінний лучанин до Юрко Залупельний Показати IP 20 Січня 2014 11:31
Я ДУЖЕ - ДУЖЕ ВРАЖЕНИЙ ВАМИ, ЦЕ Ж ЯКА САМОКРИТИЧНІСТЬ ТА САМОПОЖЕРТВА!!! БРАВО!!!
Згоден до Юрко Залупельний Показати IP 20 Січня 2014 12:42
1000%%%%
КПП до Юрко Залупельний Показати IP 20 Січня 2014 12:43
Щеб одного МОСКАЛИКА хтось прибив
смерть Показати IP 20 Січня 2014 11:16
Смерть беркуту
ЮраТиДи Показати IP 20 Січня 2014 11:18
біл
Алла Показати IP 20 Січня 2014 11:25
Прохання до ВН забороніть коменти як це зроблено на сайті УНІАН.
Юрко Залупельний до Алла Показати IP 20 Січня 2014 11:34
отаки вони, демократи...
Луцьк до Алла Показати IP 20 Січня 2014 12:47
А як же свобода слова? Я не підтримую сволотівців і МАЮ ПРАВО про це сказати!!! А твоє УНІАН перше кричить про свободу слова, де ж тоді правда? ВН молодці!
ЛУЧАНИН Показати IP 20 Січня 2014 12:00
УКРАЇНУ ПРАЦЕЮ І МОЛИТВОЮ ТРЕБА ПІДІЙМАТИ,А НЕ БЕЗДІЛЛЯМ І НАДІЄЮ, ЩО ХТОСЬ ТЕБЕ НА МАЙДАНІ КОРМИТИ БУДЕ. ЗГІДНИЙ З ЗАЛУПЕЛЬНИМ
Лучанка Показати IP 20 Січня 2014 12:04
Слава тим людям, які мають мужність піднятися проти злочинців! Нехай оберігає вас усіх Матінка Божа! Молюся за майбутнє України!
з Луцька до Лучанка Показати IP 20 Січня 2014 12:56
Ну якщо Схід підніметься - то вас вже нічого не спасе, а у розколі України такі "писаки" будуть винні разом зі "Свободою" і Луценком хворим!!!
Луцьк до з Луцька Показати IP 20 Січня 2014 13:17
Правду кажеш
гість Показати IP 20 Січня 2014 12:22
і їхати до Києва, не за зарплатню у 200 грн.які платить опозиція, Працювати треба, а не думати,о прийде Європа і все за тебе зробить
За мир Показати IP 20 Січня 2014 12:49
О МИРНОМ МИРЕ Ева Меркурьева Мирные граждане в мирной столице. Мирные каски. Мирные лица. Мирно ведут себя. Мирно бастуют. Мирно дерутся и протестуют. Тем, кто не мирный, нету здесь места. Мирные лозунги мирных протестов. Мирно пинают мирные ноги Тех, кто попался под них на дороге. Все очень мирно, бело и пушисто. Мирные шествия мирных фашистов. Мирные факелы. Мирный Бандера. В Киеве мира - без счета и меры. Утром туманным и темною ночью Миролюбивый Майдан мироточит. Мирно пьет чай. Мирно требует сыра, Кофе, лимонов, уборки сортиров. Каждую пятницу с миром под вечер Повода ищут для мирного вече Мирные "дети" в черных террорках. Мирные цепи для мирной "разборки". Мирная ненависть к просто прохожим, Да и к водителям ненависть тоже. Все, кто за гранью майданного бунта - "Тушки", "титушки", "банда" и "хунта". Думал ты, "мир" - это пение скрипки, Солнце, объятья, цветы и улыбки? Как бы не так! Мир теперь с кулачищем, Дышит он злобой и ложью он свищет. Мирный Майдан, он не сеет, не пашет - Мирно поет. Мирно бьет. Мирно пляшет. Мирно блокирует. Ты несогласен? Значит, "титушка". Значит, опасен! ...Мирный Майдан заелозил до дыр Слово когда-то хорошее - МИР.
Гость Показати IP 20 Січня 2014 13:04
До Юрка ти каціа, якого фіга тут сидиш тебе добють першим. Вали в свою кацапщину жреш наше сало. Судячи по коментах ми дійсно дурні українці. Троє українців і три гетьмани. Нічого не добємося були рабами і будемо,гунти спину на можновладців за копійки, вони багачі а ми злидня безпросвітна.
Анонім Показати IP 20 Січня 2014 13:21
що ви робите,яке майбутнє?в Києві американьські спецслужби втілюють втжиття лівійський варіант,ви хочете крові?колитих що ви відправляєте почнуть привозити у трунах теж будете винити Россію?кілька сот проплачених взбудоражили уже кілька тисяч,вани палять машини ,постійно провоеують міліцію,кидають в міліцію запальною сумішью,вони хочуть крові,якщо почнеться зупинити буду вже дуже важко,ви недоумковаті агітатори які відробляють американьські і жюлькіні гроші будете винні в трунах в якіх повернуться відправлені вами,терпіння влади не безмежне ,Україну не зробить багатою кров,якої ви добиваєтесь,це буде жах і вас проклянуть ,але буде пізно,америкоси хочуть крові щоб прийти сюди миротворцями і захопити країну,про яку незалежність пі**дять ті хто піднімає бунти на їх гроші?якщо поллється кров про незалежність ви забудете назавжди,Україн астане або великою американьською базою,або смітником для європи,ватажків революціонерів треба негайно арештовувати і судити,негайно надзвичайний стан,треба спасати країну і її суверенітет,оп*здеціонери її вже продали,їм лишилось захопити владу і здати все,не дай господи їм дорватися до влади.
Луцьк до Анонім Показати IP 20 Січня 2014 14:02
Шкода, що мало людей це розуміють. І тупі лемки це ще не вся Україна.
Ігор Показати IP 20 Січня 2014 13:27
Здавайте гроші на підтримку маайдану, за автра вова бут-гусаїм прийде на новій хюндай сонаті як його побратим гузь. От і весь майдан----стидоба та й годі
Юрко Залупельний Показати IP 20 Січня 2014 14:12
"Тисяча волинян вже поїхала у Київ", в основном, в составе ВВ и Беркута... И это не может не радовать...
БОГДАН Показати IP 20 Січня 2014 15:06
Хочу висловити свій погляд на останні події в Києві.Думаю,що переважна більшість думаючої,,читаючої.,адекватної Україні після вчорашніх подій зрозуміла,що=Майдан= остаточно виродився не просто в пристанок бомжів,як дехто писав із журналістів , а в агресивний натовп вандалів-громил,які осліплені ненавистю до влади та перебувають у полоні власних руйнівних та ніким не контрольованих емоцій та інстинктів.На =Майдані=, на даний час ,постійно перебуває до тисячі чол агресивної молоді ,а по суті- бойовиків,які палицями,камінням ,вогнем та газом здатні калічити та калічать міліцію.Морально вони вже готові взяти в руки не лише холодну,але й вогнепальну зброю,залишилось зовсім не багато ,щоб перейти і цей крихкий рубіж .Тим паче ,що навіть такий релігійний авторитет,як Любомир Гузар, не бачить в цьому нічого загрозливого,більше того, вважає що =Майдан =має право на збройний опір .Якщо протистояння виллється у збройний конфлікт із вогнепальною збоєю,із вбитими та пораненими, тоді про єдину Україну потрібно забути.Це не допоможе усунути діючого президента,це допоможе лише розколоти,на радість деяким зовнішнім силам ,Україну, .спочатку на ворогуючі регіони ,а потім,можливо, і держави.,Хоча позиція українського парламенту , уряду, МВС та деяких впливових укр.телеканалів грає проти цього вбивчого сценарію.Не впевнений, що і провідні американські та європейські,не говорячи вже про Росію,політики зацікавлені у перемозі екстремізму та анархії в Україні.Це і вселяє надію.
лучанин Показати IP 20 Січня 2014 15:23
Заворушення провокують і підтримують радикально настроєні націоналісти з Галичини. Їм все одно, де буде завтра український народ, адже у них гасло "Україна понад усе". А те, що заллють країну кровю, їх мало цікавить. І пришелепкуватий Бут Леден ще пошкодує, що відправляв людей на майдан, коли його за його ж прізвище "щирі націоналісти " потярнуть на вербу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus