USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

РФ готова добудувати «Північний потік-2» за власний рахунок

23 Вересня 2018 08:00
Москва готова взяти на себе витрати з будівництва газопроводу «Північний потік-2» у випадку, якщо іноземні інвестори відмовляться від співпраці через американські санкції.

Про це повідомляє Süddeutsche Zeitung з посиланням на проінформовані джерела.

За інформацією видання, президент РФ Володимир Путін поінформував федеральний уряд Німеччини про те, що Росія готова повністю перебрати на себе фінансування у разі санкцій, під час свого візиту до Мезеберга у серпні.

На даний час будівництво «Північного потоку-2» проводить міжнародний консорціум, головним же інвестором виступає російський "Газпром". Серед учасників консорціуму - дочка німецького концерну BASF Wintershall, Uniper і Shell.

США раніше погрожували вдатися до санкцій проти енергетичного сектора Росії, від чого під загрозою опиняться і її європейські партнери.

Раніше повідомлялося, що німецький енергетичний концерн Uniper може вийти з проекту будівництва газопроводу «Північний потік-2» у разі запровадження санкцій Вашингтоном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus