USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Родина загиблого Героя з Волині їде на відпочинок до Австрії

17 Червня 2015 09:29
Родина загиблого бійця з Волині відправляється на відпочинок до Австрії. Волинські волонтери просять допомогти з доїздом.

"Хтось їде в Австрію цими днями або можливо може допомогти оплатити поїздку (200$ потрібно на білети туди і назад)*. Готово усе для поїздки дружини та дитини загиблого в АТО Героя з Любомля Волинської області в Австрію на двотижневий відпочинок! Лишилося лише питання доїзду! Ці люди пережили багато горя - спочатку відсутність батька через війну, сльози, переживання, безсонні ночі, а рік тому і взагалі втратили найріднішу людину", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтерів, спільними зусиллями небайдужих людей зроблено усе для того, щоб ці люди відчули підтримку та нарешті відпочили й відволіклися від пережитого! "Susanna Agne, величезне Вам дякую за запрошення та організацію відпочинку цієї сім'ї, дякую за те, що взяли на себе повністю всі витрати на території Австрії (проживання, харчування, проїзд територією міста і т.п.)! Дякую і за таку суттєву допомогу у відкритті віз для матері і доньки! Дякую і Любомльській районній Раді за підтримку та сприяння у швидкому відкритті візи! Візу виготовили за 2 робочі дні! Katya Demyanchuk та любомльська команда волонтерів, ви - неймовірні! Дякую, що ви є і так оперативно і вчасно допомагаєте в усьому, де потрібно! Разом ми впораємося з усім. Дякую Надежда Степаненко, що не відмовила, виділила час і забрала в Австрійському Посольстві та передала паспорти з Києва в Любомль", - висловлюються слова вдячності волонтери.

З їхніх слів, Героя з Волині Миколу Штанського посмертно нагородили орденом за мужність!

Усіх, хто може допомогти з доїздом родини на відпочинок, звертайтеся. Волонтер Людмила Савіна, 0685646320 або пишіть в особисте повідомлення!

Для тих, хто має можливість та бажання допомогти фінансово картка ПБ 5168 7556 1462 9919 (на ім'я волонтера Коршунова Анна, в ПРИЗНАЧЕННІ ПЛАТЕЖУ вказуйте "на поїздку в Австрію").

Повну звітність по витратах гарантуємо!!!

Щиро дякую усім небайдужим!!!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
і що це дасть Показати IP 17 Червня 2015 19:15
гроші краще було на дитину потратити а не просрати в австріяк за два тижні.але кожному свое

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus