USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Родини Героїв Небесної сотні з Волині отримають збільшену допомогу

7 Жовтня 2014 08:43
Кабінет міністрів вирішив збільшити розмір виплат сім’ям загиблих під час акцій протесту на Майдані Незалежності. Про це повідомляє 5 канал.

Своєю постановою уряд змінив суму відповідних видатків із 11 мільйонів 600 тисяч до 12 мільйонів. Крім того, Кабмін на місяць – до 1 листопада – продовжив термін здійснення виплат. Ці гроші, нагадаємо, отримують 104 родини, члени яких загинули під час масових акцій протесту, що відбулися в Україні в листопаді 2013–лютому 2014 року.

У квітні уряд ухвалив рішення про виплати у розмірі 5 тисяч гривень кожній такій сім'ї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
родичка Показати IP 7 Жовтня 2014 20:49
ага... тільки вони забули повідомити, що ніякої державної допомоги сім"ї не отримують, адже на щомісячну допомогу, чи точніше пенсію можуть отримати тільки ті матері, які перебувають уже на пенсії, але якщо батьки (чи дружина, чи діти, тобто ті, хто втратив годувальника) на час загибелі десь працювали офіційно, чи працюють зараз, або навіть і якщо безробітні, але ще не досягли пенсійного віку - то ніякої допомоги не отримають. Держава дбає і про сім"ї, і про визнання героїв, яких до цих пір героями не визнав офіційно, навіть президент
родичка Показати IP 7 Жовтня 2014 21:00
А чи багато з-поміж цих матерів і дружин пенсіонерів, якщо більшість цих героїв - молоді хлопці?!? Лишається Кабміну прозвітувати кому пішли і далі йдуть ці кошти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus