USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романтичне освідчення в Луцьку. РЕПОРТАЖ

1 Березня 2014 12:07
Мільйон поцілунків, огорнутих словами любові, і навіть сльози закоханих – таким стало зізнання в коханні у Луцьку та пропозиція руки і серця.

Ідею романтичного зізнання в коханні придумав Сергій. Але про все - по порядку.

Софія Кузьміч і Сергій Дрожук потрапили в об’єктив фотоапарата журналіста зі щирими посмішками й закоханими поглядами один на одного і стали переможцями конкурсу «Наймиліша закохана пара». У подарунок - отримали запрошення на романтичну вечерю.
Згідно з умовами конкурсу, в кафе зробили фотосесію наймилішої пари. За столиком кафе закохані зізналися один одному в почуттях, як раптом…
Та повернімося трішки назад. На місце першої зустрічі Сергій привіз репортера заздалегідь - отож, перемога у конкурсі «Наймиліша закохана пара» стала новиною тільки для Софії.

Коли ж у кафе дівчина розповідала як сильно любить свого Сергійчика, він тим часом непомітно набрав на телефоні номер друзів, які чекали у сусідньому залі з квітами й слухали, як усе відбувається. Сергій почав говорити коханій про свої почуття, тоді раптом встав зі столика, підійшов до судженої, став на коліно і, простягнувши персня, запропонував руку і серце. Для Софії це було справжньою несподіванкою. Дівчина сказала «Так». Емоції, якими вибухнув у ту мить зал, жодними словами не передати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
аяяй Показати IP 1 Березня 2014 12:14
хочемо подивитись на цю пару років через 15 подружнього життя,вітаємо
Загс до аяяй Показати IP 1 Березня 2014 12:18
У більшості пар так: любоff, радість, пристрасть, подарунки. Тільки через пару років опиняються в ЗАГСІ, з розлученням
Вовк Показати IP 1 Березня 2014 12:37
Не розумію, у дівчини на 1 фото, така коротка спідниця чи то кофтинка так сильно натягнута? Чому благовірний не зробить зауваження коханій?
Мужик Показати IP 1 Березня 2014 14:02
Озвалися усі ображені й обділені кохання! Заздріть мовчки! Пара закоханих - молодці, щастя Вам!
Бмвіст Показати IP 1 Березня 2014 14:29
Якраз стояв на парковці перед Ювантом, коли вони виходили. Ще подумав, чого той фотограф до них чіпляється! Нехай все складеться добре в закоханих!
Део-шумахер до Бмвіст Показати IP 1 Березня 2014 21:30
І я там був, мені той фотограф на якогось гопника показався) Дісно, пара мила така... І на відео видно, що хороші, хай цінують один одного. Щастя Вам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus