USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія втратила всі козирі в інформаційній війні з Україною, - політолог

23 Червня 2014 09:12
Мирний план президента Петра Порошенка фактично позбавив Росію всіх козирів в інформаційній війні проти України, адже після припинення вогню українськими силовиками тезі про «карателів» не буде сприйматися світом.

Таку думку висловив політолог Олексій Кошель, повідомляє Еспресо.TV.

«Я високо оцінюю мирний план президента. Він грає велику роль в тому, щоб припинити провокації Росії. Він фактично обеззброїв російську пропаганду, адже ця пропаганда була спрямована не тільки на громадян Росії, а й на Захід. І тепер Росія змушена давати відповіді Заходу», - сказав політолог.

Він також відзначив, що впровадженням мирного плану Україна запобігла прямій військовій агресії Росії, проте це тільки тимчасовий захід і треба продовжувати роботу щодо урегулювання ситуації.

«Україна зробила кроки, які унеможливлюють пряму військову агресію Росії. Мирним планом ми виграли тиждень, десять днів, змусили Росію понервувати, але потрібен більш серйозний план, щоб гарантувати безпеку на наших кордонах», - сказав Кошель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Андрій76 Показати IP 23 Червня 2014 10:10
Більш серйозний план,щоб гарантувати безпеку на наших кордонах-це план Коломойського.Стіна і тільки стіна з паРашкою і ще заміновані підходи...
Ст.лейтенант до Андрій76 Показати IP 23 Червня 2014 11:33
Що ваша стіна проти тяжкої техніки і артилерії? - Пшик...Танк з навшеним бульдозером здолає ваш рів і стіну за лічені хвилини... Потрібно робити глибоко ешеленовану оборону з мінними полями, укріпрайнами етс. Стіна проти зайців і піших нелегалів.
Людина до Ст.лейтенант Показати IP 23 Червня 2014 12:43
Чоловіче ти здурів!
Перехожий Показати IP 23 Червня 2014 10:25
щось він зовсім не мирний. Як стріляли по людях, так і стріляють...
Тверезий Показати IP 23 Червня 2014 11:23
дивлюсь на оті плюсики перехошого, аж серце радується. НЕ ВСІ ЩЕ ЗДУРІЛИ!
Луганск Показати IP 23 Червня 2014 16:30
Если Порошенко не пойдёт на мирные переговоры с представителями Донбасса, капитуляцию может оставить себе с 15 пунктами. Порошенко мужик грамотный нужно оборвать нитки на руковах, чтоб никто не дёргал. Иначе будет рубалово.
))) до Луганск Показати IP 23 Червня 2014 17:09
я сейчас надеюсь лишь на то, что он - такой же злобный и жадный скот, как и беня и прочие уроды-кукловоды. если они договорятся, украине кранты. если нет - шанс еще есть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus