USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рожищенські переселенці шукають приміщення для збору гуманітарки

4 Квітня 2016 23:40
Переселенці Рожищенського району знову шукають приміщення для пункту обміну речей – гуманітарної допомоги від населення та волонтерів. Про це повідомляє Район. Рожище.

Голова громадської організації «Рука допомоги», переселенка Світлана Чернобаєва написала про проблему із приміщенням на сторінці спільноти у мережі Фейсбуку.

«Все, народ, я устала, и морально и физически, я не могу тупо принимать в подвале людей и сидеть там полдня, каждый день, где нереально делать регистрацию переселенцев, или мне их на улице принимать? Мы же не подпольная какая-то организация и наркотики не продаем! Я, наверное, скоро сделаю прием и раздачу гумпомощи у себя дома, проще, наверное, будет», - йдеться у дописі Світлани.

Зауважимо, що протягом деякого часу пункт обміну знаходився у приміщенні районної лікарні, по сусідству з «Червоним хрестом». Але, схоже, активістам і там не знайшлося місця.

В районі склалася ситуація, за якої є охочі допомогти речами і продуктами, але немає місця, куди це все принести і де ВПО зможуть забрати допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus