USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Розпочалась реконструкція стадіону «Авангард»

9 Липня 2015 15:47
Цього тижня на луцькому стадіоні «Авангард» на всю потужність закипіла робота з реконструкції легкоатлетичних секторів. Наразі вже закінчилася підготовка технічного завдання по проекту, завершено усі геодезичні виміри та робітники приступили до облаштування самих секторів.

Про це повідомляє «Під прицілом».

Нагадаємо, що три тижні тому підписали Меморандуму щодо розвитку всеукраїнського спорту, спрямований на об’єднання зусиль з розвитку легкої атлетики в Україні. Завдяки реалізації проекту, описаного у меморандумі, Луцьк стане одним із найважливіших центрів легкої атлетики та спорту в Україні. За кошти Ігоря Палиці та його родини стадіон «Авангард» перетворять на стадіон міжнародного класу.

Участь у підписанні взяли голова наглядової ради Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Петро Якович Палиця, голова правління Фонду Олександр Товстенюк, перший заступник Міністра молоді та спорту України, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул, президент Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк та ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан.



Журналісти відзняли, як ведуться роботи з реконструкції найбільшої спортивної арени області.



Володимир Рудюк детально розповів про те, що саме облаштують в легкоатлетичному секторі, та які можливості відкриються перед спортсменами.



«Ігоря Палиця - надійний партнер, з якими можна реалізовувати серйозні проекти і приємно це робити. Наразі кошторисна вартість безпосередньо цього об'єкту становить 6,5 мільйона гривень. Сюди входять і реконструкція легкоатлетичних секторів та самого стадіону, і підготовчі роботи, і обладнання», - розповів Володимир Рудюк.



Таким чином, вже цього тижня на стадіоні «Авангард» приступили до роботи. Уже закупили покриття швейцарської фірми «Коніка», й до Луцька прибули іноземні фахівці, які спеціалізуються на його вкладанні.



«Ми вибрали цю фірму, оскільки вона є світовим брендом покриттів для стадіонів, таке покриття, зокрема, має НСК «Олімпійський». Безпосередню укладку цього покриття буде здійснюва фірма «Теллен-груп», яка має у своєму досвіді близько 100 стадіонів різних категорій. Буквально у понеділок-вівторок ці матеріали будуть завезені на стадіон», - зауважив головний легкоатлет області.

Зі слів Володимира Рудюка, підготовчі роботи завершаться вже за 7-10 днів, опісля чого спеціалісти розпочнуть безпосередньо покривати бігові доріжки.

У рамках усього проекту реконструкції стадіону «Авангард» серйозну увагу приділили не лише легкоатлетичним секторам, які будуть відповідати усім міжнародним вимогам, а й комунікації, озвученню, освітленню, електрифікації, підведенню телевізійних мереж. Тож, це все сприятиме покращенню і футбольної інфраструктури на стадіоні.

Разом з тим, президент Федерації легкої атлетики Волині повідомив, що вчора вже надійшов проект календаря, і основний чемпіонат України 2016 року, де буде проводитись відбір на Олімпійські ігри, заплановано саме на цьому стадіоні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
виборець Показати IP 9 Липня 2015 17:22
А до чого тут Коцан?
yeti Показати IP 9 Липня 2015 17:44
круто! молодці! ура! вибори скоро!! шо небудь зроблять з футбольного стадіона. особливо радує присутність спортсмена Коцана
До клоуна уеті до yeti Показати IP 9 Липня 2015 21:20
А шо то футбольний стадіон?ти хоч бачив футбольні стадіони?Люди роблять окрасу міста а ти сидиш і пи...ш.
спортсмен Коцан Показати IP 9 Липня 2015 19:29
)))
Лучанка Показати IP 9 Липня 2015 21:01
Краще б дороги робили так професійно як стадіон
Еля до Лучанка Показати IP 9 Липня 2015 22:39
До Романюка. Але там з кожного кілометра в карман падає.
Підтримую!!! Показати IP 9 Липня 2015 22:04
Давно треба було починати, а то до Луцька з такою багатою історією і історичними пам"ятками нікого не затягнеш, а так хоч спортсмети приїдуть.
Анонім до Підтримую!!! Показати IP 9 Липня 2015 22:49
Дійсно, самотньо в нас, кругом одні собаки бігають.
роо Показати IP 9 Липня 2015 22:26
туалет хай зроблять краще.
Центральний нападаюч Показати IP 9 Липня 2015 22:37
Ну якщо для розвитку всеукраїнського спорту невистачало двох ям...Борзописці,так реконструкція стадіону,чи реконструкція арени.Між ... і пальцем велика різниця Не робіть ведмежої послуги !
знаючий Показати IP 9 Липня 2015 23:40
Вже рудюк на кортах наробив бардаку. Вже за стадіон взявся.
Любомир Васильович до знаючий Показати IP 10 Липня 2015 07:48
От мені цікаво, всім щось не подобається, а хто з коментуючих сам хоч щось зробив для міста??? хто??? назвись та розкажи про свої здобутки. А то тільки звикли під псевдонімами хаяти все, що інші роблять.
Юрій до Любомир Васильович Показати IP 10 Липня 2015 11:30
100% погоджуюсь! Як тільки з'являється хоча б одна стаття про розвиток інфраструктурних об'єктів у місті, негативу льється "гора". При цьому прочитавши всі "поради" так і не можливо зрозуміти, ЛЮДИ В ЧОМУ ВИ ХОЧЕТЕ ОТРИМАТИ ПОЗИТИВ???
До двох останніх Показати IP 10 Липня 2015 13:16
Перше:Зробили і немало.Друге:Якщо не можете зрозуміти - то ваша проблема.Голова не для того,щоб нею їсти.Третє:писаки відпрацьовують невміло.І останнє:з людьми треба говорити на рівних-замовникам!
Юрій до До двох останніх Показати IP 13 Липня 2015 14:39
"Третє:писаки відпрацьовують невміло....І останнє:з людьми треба говорити на рівних-замовникам!..."???? ШАНОВНИЙ ДОБРОДІЮ! Ти хоть сам розумієш, що ти цими фразами виразив? Напевно живеш, як "людина у футлярі"? Тому й звик всіх брудом поливати.
Лучанка Показати IP 10 Липня 2015 13:18
Щиро дякую Фонду "Новий Луцьк" за інвестиції у здоровий спосіб життя і, зокрема, за розвиток легкої атлетики !!!!
Оксана Показати IP 10 Липня 2015 13:32
Навіть у рамках політичної агітації, Шановні лучани, прошу розуміти відмінність між мішком гречки кандидата і реальним розвитком соціальної інфраструктури (такий собі, нятяк-проханнячко, за велодоріжки ))))
скай Показати IP 10 Липня 2015 20:50
скоро вибори ректора тому пиар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus