USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому луцькі патрульні йдуть зі служби

12 Червня 2017 11:44
Не всі поліцейські витримують моральний і фізичний аспект роботи в патрульній службі, а чимало з них вже просунулись по кар’єрній драбині. Відтак, в патрульній службі виник дефіцит кадрів, який «закривають» новим набором.

Про це йшлося під час прес-брифінгу на тему нового набору до лав патрульної поліції Луцька.

Зазначимо, що в грудні 2015 року до служби приступило 165 патрульних. Наразі чисельний склад становить 138 поліцейських.

Очільник патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко каже, що служба в патрульній – це своєрідний кар’єрний трамплін, яким вже скористалось чимало його екс-підлеглих. Зокрема, ті, хто перейшли на службу в Головне управління Національної поліції у Волинській області. Мовляв, ніхто не змушує по 10-15 років служити на тій же посаді – хіба, людина відчуває, що це її покликання.

«НЕ ОДЯГАЙТЕ РОЖЕВІ ОКУЛЯРИ»: РОЗПОЧАВСЯ НАБІР В ПАТРУЛЬНУ ПОЛІЦІЮ

Разом з тим, зі слів Вовченка, працює і природний відбір, адже робота – вкрай важка.

«Буває, закриваєшся в кабінеті і сам не завжди готовий зіткнутись з такими проблемами. Щодня бачити ДТП, сімейні сварки, дітей в не завжди належному стані – це дуже тисне на психіку», – пояснює Вовченко та додає, що на цьому ґрунті у багатьох починаються проблеми вдома. Адже патрульна служба – робота не для всіх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Микола Показати IP 12 Червня 2017 11:55
А робота в інших підрозділах поліції, для всіх?
123 Показати IP 12 Червня 2017 12:16
Бо понабирали по оголошенню... Навіщо було розганяти старі кадри???
Лучанин до 123 Показати IP 12 Червня 2017 12:58
Хахахаххахах, ну давай, розкажи но, як добре було при старих мєнтах=)
Анонім до 123 Показати IP 12 Червня 2017 14:51
а старих як набирали ? по дзвінку, чи по шелесту паперів ? і старим, і молодим до поліцейських ще дуже далеко.
Лучанка до 123 Показати IP 12 Червня 2017 15:06
А старі кадри змогли б працювати по-новому? 1-2 місяці. Думаю, що основною причиною того що люди звільняються не є "не витримують моральний і фізичний аспект роботи", адже вони знали куда пішли працювати, а непрофесійні дії керівництва!
Патрульний Показати IP 12 Червня 2017 12:33
Сам звільняюсь через місяць, причини зовсім інші . Пан Вовченко це без*арний керівник в якого ще й заступники такі ж.
Чому? Показати IP 12 Червня 2017 12:57
З/п а ж 8 тис. за роботу: з бухим бидлом, тупим емоційним стадом, який буде захищати собі подібних, з ЯЖЕМАТЬ/ЯЖЕБАБУШКА (перший варіант бухає, курить при дітях, але їй все можна, а як станеш на її шляху, "ВИ ШО МАТЬ ВЯЖЕТЕ, У НЕЇ ЖЕ ДИТИНА, СВОЛОТИ МУSОРА" і виноватий ти, бо її вяжеш, а не вона, що так себе веде, другий - за одне лише зауваження прокляне, обматюкає, і порошенка згадає і всіх,і всі її біди на тебе повісить, лише за законну вимогу припинити правопорушення), при цьому зневажати тебе, плюватись, матюкатись (це де ще в світі крім країн пост-совку таке є, де така зневага до поліцейського, а потім дивуються, чому вони, деякі "бувші" поліцейські, а вже по трохи і нові, такі агресивні); наближеною до нуля вдячністю, на противагу величезним вимогам, "трєбованіям", при нульових можливостях виконати ці "трєбованія" за допомогою діючого законодавства (парковки без водія штраф ноно, тебе поліцейського обматюкали, стій і терпи, законом не передбачено покарання, а як на червоний проїхав, камера твоя не записала, бо це трохи з боку було, хай їде далі, бо в суді слово поліцейського 0, всерівно не доведеш, тільки час тратити). І все це, повторюсь, за з/п 8 тис! 300$, при тому, що хабарів не беруть (і докажіть обернене, бо тільки на 3,14здабольстві про каву по 500 все і закінчується, а по факту ніхто пред'явити нічого не може, тільки погвандіти про вєчну зраду. От з таким контингентом працювати, з такими законами, де обов'язків дох*я, повноважень ніх*я, і з/п а ж в 300$. От і відповідь, чому...
Просто Показати IP 12 Червня 2017 13:01
Новий на набір? Там жодної міської вакансії не було!
Беркут Показати IP 12 Червня 2017 13:42
Зараз важче працювати ніж коли я працював в 90 -х.В 90-і не було стільки на руках стрілецької зброї ,стільки гранат, не було майда...х, не було псевдо атошних героїв ( прошу не путати з реальними) . не було мажорних,гламурних ну і т.д.Зараз пільгової вислуги немає а пенсія може бути тільки на тому світі.
Коп Показати IP 12 Червня 2017 14:34
Отримувати 8 тис та ризикувати своїм життям ??? І ще керівництво мозгі *буть, вибачайте я пас
Іван Показати IP 12 Червня 2017 19:29
Тут справа, не в старих і не в молодих як ви кажете "мєнтах". Вони не витримують, бо понабирали вчорашніх студентів з юридичного, які толком нічього там і не вчили. Тільки каву та сигарету в руці можна побачити на кожній перерві. Порізаного пальця побачать - і в обморок падають. А як селфі зробити - то це запросто...
Рома до Іван Показати IP 12 Червня 2017 20:10
Яких юристів? В основному без освіти понабирали !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus