USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розробки українського заводу можуть відкинути росіян за межі України

29 Вересня 2014 10:44
Випуск оперативно-тактичного ракетного комплексу «Гром-2» може зупинити російську армію та відкинути її від українського кордону на сотні кілометрів. Про це розповів у Луцьку командир батальйону «Дніпро-1» Юрій Береза.

Якщо російське керівництво дізнається, що ці розробки почали фінансуватися, Росії доведеться відводити свої війська, - стверджує Юрій Береза під час прес-конференції у Луцьку 29 вересня.

З його слів, готова документація для виготовлення цього комплексу, один комплекс в Україні розробили раніше для Об’єднаних арабських еміратів. Втім, нині завод «Південмаш» працює лише три дні на тиждень.

Використовувати «Гром-2» можна для протиповітряної оборони, наступу тощо. Випуск оперативно-тактичного ракетного комплексу «Гром-2» може зупинити російську армію та відкинути її від українського кордону на сотні кілометрів. Втім, на думку Юрія Берези, росіяни розуміють, що українські урядовці не дозволять, щоб «Південмаш» працював у три зміни. Як визнають бійці добровольчих батальйонів, окрім ворога на фронті, у добровольців є значно страшніший ворог у тилу – генерал, який намагається розформувати той чи інший батальйон, або не пустити на повну потужність «Південмаш».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 29 Вересня 2014 11:05
Передвиборчий піар! Як на те пішло і він проводить порівняння, то покажіть йому озброєння росіян!:)))
Ирина Показати IP 29 Вересня 2014 11:59
Вот теперь после выхода такого "интервью" в печать, россияне точно узнают, что проект начинает финансироваться!!! Браво, солдатики-пиарщики! Завалите родную страну! А журналистики вам помогут!!! Смех, да и только!
71 до Ирина Показати IP 29 Вересня 2014 13:23
це ви не смішіть такими повідомленнями - цей проект фінансується не Україною, а іноземною державою, про що говорили представники "южмаша", а кацапи і так про нього знають, як і про "коршун" і "сапсан")))
Анонім Показати IP 29 Вересня 2014 12:40
"Якщо російське керівництво дізнається, що ці розробки почали фінансуватися, Росії доведеться відводити свої війська". Вони дізнаються навіть раніше, ніж гроші з бюджету попадуть до виробника. І дуже спугаються)) Березу - директором "Південмашу"!
Лучанин Показати IP 29 Вересня 2014 16:29
Спосіб відкинути війська Росії: 1. Виділити кошти на розробку Гром-2. 2. Нехай наш МЗС передасть цю інформацію рос. МИДу. 3. Ну і тоді російські війська змушені будуть відступати. Тепер скажіть, будь ласка, хіба може людина, в якої є глузд таке говорити і взагалі на кого це розраховано?
Юрій Показати IP 29 Вересня 2014 23:26
В ГРУ та ФСБ Росії з їх агентурою вже навіть креслення є, і я не здивуюся якщо один чи декілька керівників з південмаша завербовані російськими спец службами чи є їхніми кадровими офіцерами під прикриттям...
Михаил Показати IP 30 Вересня 2014 12:08
Палата №6
99999 Показати IP 1 Жовтня 2014 14:11
Хай-ноу как-лов. Наступление средствами ПВО. Гыыы... Видать кто-то слышал что в Афгане "шилки" использовали для огня по наземным целям. Т.е. Слышали звон, но не знают где он.
Гуленок Показати IP 6 Жовтня 2014 11:20
Шутки шутками, но у наших НИИ, действительно, очень много перспективных разработок, в финансировании которых чиновники просто не заинтересованы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus