USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Волині формують стрілецький батальйон

14 Лютого 2023 12:25
На території Волинської області формуватимуть в складі Збройних сил України окремий стрілецький батальйон.

Як повідомили у Волинській ОВА, зазначений стрілецький батальйон формується з патріотично налаштованих та вмотивованих громадян, які не мають обмежень за станом здоров’я до проходження військової служби.

Держава гарантує здобуття нової життєвої спеціальності, кар’єрний ріст, гідну заробітну плату, додаткові грошові винагороди, соціальний і медичний захист, забезпечення всіма видами форми та харчуванням.

Закликаємо волинян приєднуватись до окремого стрілецького батальйону «Тур» Волинської області. За більш детальною інформацією звертайтесь до районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем приписки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тур Показати IP 15 Лютого 2023 12:55
Прохання чітко вказуйте що хочете потрапити в батальйон "ТУР" якщо забажаєте приєднатися, шукаємо здорових фізично і психічно добре якщо знати якусь з іноземних мов(англійська/німецька/французька/чеська) мати здатність до навчання/розбиратися в техніці, але якщо не вмієте навчимо головне бажання і мотивація :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus