USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розшукова база волинських правоохоронців стала публічною

6 Листопада 2013 10:04
На веб-порталі МВС України та офіційному сайті УМВС в області створено єдину рубрику, у якій представлені розшукові бази правоохоронців.
Відтепер кожен матиме доступ до розшукових обліків МВС України. Зокрема громадяни зможуть перевірити викрадені та втрачені мобільні телефони, транспортні засоби, документи та зброю, переглянути базу осіб, які перебувають у розшуку, безвісти зниклих громадян, - повідомили у прес-службі волинських правооїхоронців.
«Усе це зроблено для того, аби в режимі реального часу громадяни могли отримати відповіді на питання, які їх цікавлять, уникнути придбання викрадених речей та попередити спроби шахрайства з викраденими та втраченими документами. Окрім того, у випадку виявлення викрадених речей або безвісти зниклих та осіб, які перебувають у розшуку, могли оперативно повідомити працівникам міліції», – наголосив начальник управління інформаційно-аналітичного забезпечення УМВС України у Волинській області полковник міліції Валентин Іванський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мда Показати IP 6 Листопада 2013 12:14
А посилання важко було родити? Смисл цього опусу - нульовий. Журналісти-двієчники...
Лапка до мда Показати IP 6 Листопада 2013 12:21
Для лінивого пошукача і "невдахи-вчителя" http://mvs.gov.ua/mvs/control/investigation/search/searchVehicle

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus