USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рятувальники та працівники «Волиньобленерго» гасили пожежу. ФОТО

26 Липня 2013 12:26
Рятувальники разом з Старовижівською філією ПАТ «Волиньобленерго» провели спільне протипожежне тренування щодо гасіння пожежі на енергетичному об’єкті підстанція «Вижва», що на вулиці Брідківська, 2. Тренування відбулись 25-ого липня в селищі Стара Вижівка.

За тактичним задумом у трансформаторі, який заповнений трансформаторним маслом виникла умовна пожежа.

Працівники «Волиньобленерго» провели рятувальникам короткий інструктаж щодо заходів безпеки, видали письмовий дозвіл на гасіння пожежі, діелектричні засоби та заземлили насос пожежного автомобіля. Після цього на гасіння пожежі у трансформаторі був поданий ствол ГПС-600. Друге відділення бійців ДСНС проклали від пожежної водойми, що на відстані 100 метрів від підстанції, магістральну лінію та встановили розгалуження для забезпечення безперебійної подачі води.

Під час навчань відпрацьовувалися дії працівників філії ПАТ «Волиньобленерго» по першочергових діях до прибуття пожежних, забезпечення діелектричними засобами та заземлюючими пристроями.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus