USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Садовий заявив сенатору США, що не впливає на підконтрольні йому ЗМІ

30 Жовтня 2017 17:14
Мер Львова Андрій Садовий здивув сенатора США Кріса Мерфі своєю позицією щодо медіа, якими володіє його родина.

Сенатор США Кріс Мерфі щойно повернувся з триденної поїздки до України та Естонії, повідомляє Львівський портал з посиланням на Голос Америки.

«Ціллю поїздки в Україну було “дізнатись більше про поточний конфлікт у Східній Україні та про те, як Сполучені Штати можуть підтримувати наших союзників у Східній Європі проти все більш агресивної Росії”, – пише сенатор Мерфі.

У Львові сенатор Мерфі, разом с послом США до України Марі Йованович, також зустрівся з мером Садовим.

“В якийсь момент під час вечері мер Садовий почав скаржитися на те, що Порошенко та олігархи контролюють усі засоби масової інформації в країні та використовують їх для просування їх політичних завдань», – зазначає посол.

Це спонукає посла Йованович ввічливо запитати Садового:

“З усією повагою, пане мер, що ви кажете, коли люди запитують вас про телевізійні та радіостанції, якими володіє ваша родина?”.

На це, пише Мерфі, Садовий відповів: “Моя дружина володіє ними, а не я! І наші станції мають чесне висвітлювання. Там немає політичного нахилу. Не так, як на інших станціях”.

“Мене вражає те, наскільки нормою в Україні стало, щоб політики контролювали ЗМІ”, – пише сенатор Крис Мерфі.

“Українська демократія є молодою, і це нагадування про те, наскільки далеко їй ще треба йти”, – вважає він.

Як відомо з декларації Андрія Садового, його дружина Катерина володіє рядом ЗМІ, серед яких телерадіокомпанія «Люкс», «Телеканал 24» та інформаційна агенція «Zaxid.net».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 30 Жовтня 2017 18:28
Хай не бреше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus