USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Самооборона Волині «візьметься» за ТСОУ

19 Березня 2014 22:02
Активісти Самооборони Майдану хочуть, щоб Товариство сприяння оборони України на Волині переглянуло свою діяльність.

Про це стало відомо під час зустрічі керівництва волинської Самооборони Майдану з представниками волинських ЗМІ 19 березня.

Зі слів керівника штабу Самооборони Майдану на Волині Андрія Хведчака, є структура, що існує багато років, яка мала багато приміщень, техніку, тири, полігони, що продали або здали в оренду.

«Тепер немає нічого, є начальник ТСОУ та автошкола, де роблять права. Саме роблять, вони ж не навчають. Всі це знали і спокійно сприймали. Україна вже в воєнному конфлікті, дуже імовірно, що ця холодна війна із певними спалахами може тривати ще десятиліттями. Як готувати молодь до військових дій?», - зазначив Андрій Хведчак.

На його думку, якби було реальне сприяння обороні, гуртки парашутного спорту, стрільби, радіопеленгації, орієнтування на місцевості, це реально підвищило б бойову готовність волинян. Активіст вважає, що усе це можна зараз відродити. Цього немає, натомість є «кримінальні справи за хабарі».

«Ми хотіли б, щоб ця організація переглянула свою роботу і почала працювати на сприяння оборони України», - наголосив Андрій Хведчак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
777 Показати IP 19 Березня 2014 22:06
Коли вже хтось візьметься з Самооборону?
хехе) до 777 Показати IP 20 Березня 2014 09:48
а чого боятися перевірки в тсоу? якщо ти чистий - тобі немає що приховувати і боятися також)
путін Показати IP 19 Березня 2014 22:10
Скоро візьмусь.
1221 Показати IP 19 Березня 2014 22:17
А це нещастя було в армії чи по телевізору татовому дивилось кіно про війну?
андрійко малюк до 1221 Показати IP 19 Березня 2014 23:00
це "янголятко" не може бути в армії бо хвореньке на сказ діарею лішай розумовий розладособистості.
віктор до 1221 Показати IP 30 Березня 2014 15:54
Витри молоко з губ, а потім покажи, що сам готовий послужити Вітчизні наприклад в ЗС Україні! Перевіряльщик ???!
Анонім Показати IP 19 Березня 2014 22:22
пс хоче бідненька секта їстоньки, добре питоньки, а грошенят то нема. вже наробили порядку з чиновниками на волині, вже добрались до приватних чи комунальних структур. Звіт про роботу і принесену користь громадянам коли буде? а ніколи бо звітувати не про що..... Ганьба *********.
Всезнайко Показати IP 19 Березня 2014 22:25
А колись був ДОСААФ...
Батьківщанка. Показати IP 19 Березня 2014 22:49
Господа забери цих ******* нероб в крим
Х Показати IP 19 Березня 2014 23:10
Правильно сказав! Тільки одна назва нагадує про оборону!
Я Показати IP 19 Березня 2014 23:27
Хведчак ты долго будешь мелькать в ЛЕТНЕЙ тактической блузе британской армии ? Ты бы еще в ластах по городу ходить стал , тогда - бы малолеткам мог бы рассказывать что "боевой плавец". Или в противогазе :-)) Пойди как мужик отслужи , а то портянку мотать не умеет , зато милитарист:-))
апокалипсис! Показати IP 19 Березня 2014 23:32
Как людям обьснить что и я за справедливость и что бы мы решали кто за нас говорит!но этого нет и не предвидется!зато есть упреки и притензии которые сьедят двух братьев! Оружие даст нато украине, а у русских есть!да вздравствует смерть!
Бармалєй Показати IP 20 Березня 2014 00:00
О, класно тут у вас ср*ч живенький. Троліків нємєрєнно. Кого защемила нова влада - всі тут.
Українець до Бармалєй Показати IP 20 Березня 2014 00:05
мене не защемила шо були д****ли що прийшли д****лоїди голодні хр*н один , всі біля корита труться а ти в нас месія?
Українець Показати IP 20 Березня 2014 00:08
Бармалєй в нас тут герой , проти старих не висувався, а про нових марить але памперс малого розміру, защемлять тобі с**онок ввечері обкурені сектанти яйчинята не так запіщиш
Бармалєй до Українець Показати IP 20 Березня 2014 00:39
Плювати мені на старих і на нових. Старі с**и прищемлені, хто огризається, бо погнали, а хто ,як Гєна Кожевніков, в люстратори поліз. А за нових скажу так, хто себе не жалів на морозі, той зараз з палками по кабінетах не бігає, а в полі сидить в військовій палатці.
хведчак Показати IP 20 Березня 2014 00:11
2002-2004. строкова служба у Прикордонних військах. ПЗ Коритниця. На рахунок низького інтелектуального розвитку дискутувати не буду - все відносно, а от по питаннях служби не треба ляля
Саша Показати IP 20 Березня 2014 00:31
Дійсно скільки вже пролюстрували в свій карман ,всі посадовці бандити писали заяви на розрахунок ,а потім виявляється вони у відпуску і Колєсніков гол.лісник і син його всі на лікарняному заплатили і сидять тихо поки пройде час,а потім знову повилазять і Радіон в Маневичах весь ліс винищив ,а людей за сухі дрова для опалення гонив і охотяться щараз в Черемоському заказнику оце люстрація в карман правому сектору!!!
Українець Показати IP 20 Березня 2014 00:34
Пацан !!!, а ласти є?
хведчаку Показати IP 20 Березня 2014 01:51
прикордонникі загинули в 41му захищаючи нашу землю від евроінтеграціі гітлера.а робота за гроші в ЗАТ прикордонники волині це позор а не військова служба.украінській солдат ніколи в житті не насуне на себе порткі натівского вояка і швендяти по місту як попандопало
віра Показати IP 20 Березня 2014 06:31
Хлопці з Самооборони працюйте далі в тому ж напрямку, а гавкіт не слухайте,бо крім поодиноких висловів нема кого почитати, одна тупа злоба!
хведчаку Показати IP 20 Березня 2014 08:31
Хведю, все, що ти сієш - пуста полова. Поїхали ви на білоруський кордон - а в цьому була потреба, навіщо ви там здалися? Ще б домогосподинь з каструлями набрали. Прикордонники самі справляються з своєю роботою. Ви взялися вчити людей воювати. А ви самі вмієте це робити? Від вас багато шуму і піару, а толку ніякого. Ви просто не знаєте, куди подіти свою дурну енергію, і за що вчепитися.
Паша до хведчаку Показати IP 20 Березня 2014 16:56
а він продовжує династію, там колись керував його родич
котя Показати IP 20 Березня 2014 09:15
агов, хлопці. а чи не хотіли б ви заглянути в обласну організацію червоного хреста? це та організація, яка, напевне, жодного бінта не принесла вам у часи майдану, чи не направила жодного волонтера. а чого, спитаєте? скажу, бо начальниця нашого хреста - дружина одного з заступників пшонки. мабуть, памятаєте такого. у часи майдану вона теж втікла з луцька, а її заступник - пенсіонер-пяничка взагалі заліг на дно. невже і далі на волині має бути такий хрест? а далі керувати начальниця вже знову приїхала... слава україні
Лучанка Показати IP 20 Березня 2014 09:17
Засичали всі, кого зачепила опублікована інформація. Правильно хлопці роблять, що добралися до незрозумілої структури. все продано там і здано в аренду, тому й такі відгуки. Вони скоро не тільки відгуки писатимуть, а повсцикаються зі страху.
мв Показати IP 20 Березня 2014 10:09
мене вже починає вернути від цих пик на фото.....
Прокоф’єв Олег Показати IP 27 Липня 2014 13:35
Образливо чути "автошкола, де ро[***] водійські права"! Отримати посвідчення на право керування наземним транспортним засобом без навчання неможливо ніде у Волинській області. А образити чи принизити словом - легко. Луцька автошкола ТСОУ, навчальний заклад профтехосвіти I рівня акредитації - одна з найстаріших та найкращих навчальних закладів із підготовки водіїв, за високий професійний рівень викладання відзначена кубком і грамотою "Кращий навчальний заклад з підготовки водіїв 2012 року" та внесена до Книги Пошани «Флагмани освіти і науки України». Востаннє в 2011 р. Луцька зразкова автошкола ТСОУ випустила майже тисячу “цивільних” водіїв і 150 – для армії (в аналогічній львівській автошколі, для порівняння, для армії керувати автомобілями за цей рік навчили усього 30 майбутніх вояків). А далі Міністерство оборони в силу об’єктивних причин (скорочення чисельності армії і перехід на професійну основу) саме відмовилося від послуг Товариства щодо підготовки спеціалістів. Тому переорієнтувались на інші категорії населення. Сьогодення автошколи – одного з кращих спеціальних професійно-технічних навчальних закладів України - це професійний, закоханий у власну справу колектив, наполегливий та цілеспрямований керівник, потужна навчальна база, новітні навчальні технології та сучасний автопарк, 5 категорій підготовки водіїв: A, B, BC, D, E. І ми як ніхто інший розуміємо важливість поєднання патріотичного виховання і якісної професійної підготовки для молоді. Але потрібна нова доктрина розвитку держави - дійсно незалежної і самостійної, а не бувшої братньої совкової республіки. То ж давайте працювати всі разом на розвиток України - кожен за своїм професійним рівнем!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus