USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Центри з видачі закордонних паспортів не працюють через обшуки СБУ

6 Квітня 2017 21:23
Держпідприємство "Документ" повідомило, що всі центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс" тимчасово призупинили роботу, повідомляє УНІАН.

"З технічних причин усі центри "Паспортний сервіс" тимчасово не працюють. Про відновлення роботи буде сповіщено на сайті", - йдеться у повідомленні сайту з видачі закордонних паспортів.

Сьогодні вдень сайт ДП "Документ" не працював, оскільки був перевищений ліміт запитів до нього. Підприємство входить до сфери управління Державної міграційної служби України та надає послуги з оформлення закордонного паспорта й низки інших документів.

Як повідомляє портал Новое Время, прийом заяв на оформлення документів закордонних паспортів та ID-карт державним підприємством "Документ" зупинився увечері 6 квітня у зв'язку з обшуками, які проводить Служба безпеки України у ряду телекомунікаційних компаній. Про це повідомив спікер мережі обслуговування держпідприємства Володимир Поліщук.

"Це пов'язано з тим, що не працюють спеціальні канали зв'язку, що забезпечують захист нашої інформації, яку ми надаємо через відповідні сервери в державно-міграційну службу і в інші установи, які займаються друком. Як мені відомо, СБУ зараз проводить перевірки, можливо вилучає сервери в ряді телекомунікаційних компаній, які, маючи цю ліцензію, що надають послуги із захисту інформації та надають ці захищені канали зв'язку ", - заявив Поліщук.

З його слів, зараз керівництво компанії поїхало до провайдерів, щоб встановити, наскільки серйозна ситуація і коли система запрацює.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Європейський парламент сьогодні ухвалив рішення про безвізовий режим для України.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПРАЦЮВАТИМЕ НА ПРАКТИЦІ БЕЗВІЗ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ. РОЗ'ЯСНЕННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мирна Показати IP 7 Квітня 2017 07:53
Це вже зовсім не смішно! Це не країна, а не зрозуміло що... :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus