USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

СБУ допитає Савченко щодо поїздки в ДНР

28 Лютого 2017 08:44
У рамках кримінального провадження за статтею «тероризм» СБУ допитає Надію Савченко.

Про це заявив радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт в ефірі 5 каналу.

Він зазначив, що, спілкуючись з представниками незаконних формувань на окупованій території, Савченко, як таємниценосій, виносить звідси дуже багато інформації.

«Вона неуповноважена Україною вести перемовини з терористами, вона робить цим дуже багато піару. На жаль, нею маніпулюють з боку російських спецслужб», - наголосив радник голови СБУ.

Крім того, представник СБУ укотре заявив, що льотчицею маніпулюють з боку російських спецслужб.

«Ми бачили, скільки там було російських ЗМІ, як готували цю поїздку, і як її подавали. Фактично, це удар по нам усім», – підсумував Тандіт.

Як повідомлялося, 24 лютого бойовики повідомили, що Савченко приїхала на територію, підконтрольну "ДНР", щоб відвідати українських військовополонених.

Керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук заявив, що Служба безпеки попросить Савченко дати пояснення з приводу її поїздки до Донецька.

Пізніше того ж дня нардеп розповіла, що зустрілася в окупованому Донецьку з українськими полоненими, буцімто щоб підтримати їх та передати посилки від родичів.

Натомість політолог Володимир Цибулько каже: "те, що депутатка відвідала незаконно утримуваних українських військових в колоніях бойовиків, – одна із форм психологічних тортур, що до них застосовуються".

Варто додати, що керівнику «Офіцерського корпусу» Володимиру Рубану, який разом із Савченко відвідував "ДНР", заборонили відвідувати окуповану частину Донбасу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ігор луцький Показати IP 28 Лютого 2017 08:57
А мені по теліку розповідали,що вона три-чотири рази за крок до смерті була в російській тюрязі.Вирішила рванути джекпот?гниль.
МОТОРОЛА Показати IP 28 Лютого 2017 09:16
ЕЮ МАНИПУЛИРУЮТ МАРСИАНЕ!!!!!!НАДЬКУ-НА МАРС!!!!!!А КУДА ЗАСЛАТЬ УКРОЗРАДОВЛАДУ??????7КТО НИМИ МАНИПУЛИРУЕТ??????
Просто Показати IP 28 Лютого 2017 09:21
Поцілують її в одне місце. Можна вже готувати паспорти і візи для вйоб@ з цієї країни.
гнат Показати IP 28 Лютого 2017 10:13
Блвн в цій ВРУ куди не плюнь попадеш в агента крємля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus