USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ на Волині блокувала масштабне виготовлення фальсифікованої горілки

24 Жовтня 2015 21:20
Служба безпеки України блокувала незаконне виготовлення фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції відомих торгових марок.

Про це повідомили у прес-службі УСБУ у Волинській області

Група зловмисників на території Київської, Рівненської та Волинської областей розводили водою етиловий спирт, придбаний з невстановлених джерел. Потім фальсифікат розфасовувався та збувався закладам роздрібної торгівлі.

Правоохоронці вилучили приблизно 47 тисяч літрів фальсифікату на загальну суму майже чотири мільйони гривень, а також обладнання, транспорт для перевезення та акцизні марки.

Управління СБ України у Волинській області розпочало кримінальне провадження за частиною 3 статті 204 (незаконне виготовлення з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 25 Жовтня 2015 08:40
А податкiвцi
Дончанин Показати IP 25 Жовтня 2015 09:10
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus