USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

СБУ влаштувала обшук у приймальні Філатова в Дніпропетровську

31 Жовтня 2015 16:16
У суботу, 31 жовтня, працівники СБУ нагрянули з обшуком до громадської приймальні народного депутата, члена політради УКРОПу Бориса Філатова в Дніпропетровську. Про це повідомив парламентарій Олександр Дубінін, - інформують у прес-службі УКРОПу.

«Я хотів потрапити в громадську приймальню народного депутата Бориса Філатова. Мене не пустили, мотивувавши це тим, що зараз відбуваються слідчі дії. У кого вони тривають – не сказали. На питання, чому я як народний депутат не можу потрапити до приймальні, подивитися, чи дотримуються закони при проведенні слідчих дій, мені відповіли: «У нас немає повноважень», – сказав Дубінін.

Прямо сейчас у мен в приемную без понятых проникли люди.

Posted by Borys Filatov on 31 жовтня 2015 р.


З його слів, співробітник СБУ подзвонив слідчому, але той повторив вказівку нікого не пускати. «В цьому випадку йде повне зневажання законів: не дотримуються статті Конституції України, порушується закон про статус народного депутата. На жаль, порушуючи конституційні права громадян, сьогодні наша влада робить чергову помилку», – вважає нардеп.

Окрім того, і "УКРОПі показали документ, на підставі якого проводили обшук в Дніпропетровську. Районний суд у Чернігові 28 жовтня ухвалив рішення про дозвіл на обшук за місцем проживання Астіона В.М.

У документі також вказано, що досудове слідство здійснюється за ознаками порушення статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та 349 (захоплення представника влади або працівника правоохоронного органу як заручника).



Нагадаємо, сьогодні, 31 жовтня, керівника партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», який балотувався на посаду мера Києва, Геннадія Корбана затримала Служба безпеки України. Представники партії УКРОП назвали обшуки СБУ та затримання голови політради партії політичними репресіями.

За станом на 17:00 стало відомо, що голову політради партії УКРОП Геннадія Корбана правоохоронці привезли до Києва. Про це повідомив під час прес-конференції члени політичної ради УКРОПу Денис Борисенко.

З його слів, наразі адвокатів до політика не допускають. Нагадаємо, що раніше Ляшко стверджував, що Корбана везуть до Чернігова.

Тим часом, дії представників Генпрокуратури та СБУ із затримання Геннадія Корбана у нього вдома можна класифікувати як викрадення. Таку думку висловив у суботу, 31 жовтня, адвокат затриманого В'ячеслав Кудінов під час прес-конференції в інформагентстві «Мост-Днепр» у Дніпропетровську.

Окрім того, як інформує Борис Філатов на своїй сторінці в мережі, він збирає сьогодні, 31 жовтня, людей на загальний мітинг під стінами Дніпропетровської ОДА.

Філатов назвав мітинг такою собі «мобілізацією». Нардеп закликає соратників, волонтерів та місцевих жителів підтримати затриманого лідера партії Геннадія Корбана та висловити свій протест під стінами обласної адміністрації.

«Партія оголошує загальну мобілізацію. Я звертаюся до членів нашої партії. Нашим депутатам. Виборцям. Демобілізованим солдатам. Волонтерам. Добровольцям. Готуємося дати останній бій реваншистам і коллаборантам. Мерзотникам, які прийшли у владу на людській крові і надіях. ... Збираємося сьогодні о 18:00 біля Дніпропетровської ОДА», - написав Філатов.

Партия обьявляет всеобщую мобилизацию.Я обращаюсь к членам нашей партии. Нашим депутатам. Избирателям. Демобилизованны...

Posted by Borys Filatov on 31 жовтня 2015 р.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 31 Жовтня 2015 16:32
Чого тепер чекати в Луцьку? Обшуків у Палиці і Товстенюка?
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2015 17:27
рошенко, як і яник, робить протилежне до того, чого чекають від нього люди, янику не пробачили, а чи пробачать рошенку; до речі тепер,судячи з дій і політики,яку проводять кулявлоб і рошенко, стало зрозуміло, чому янику,пшонці,захарченку і багатьом іншим вдалося успішно втекти
Анонім до Анонім Показати IP 31 Жовтня 2015 20:01
Разумные люди не ожидали от Яныка большего, чем он делал. но они не хотели позволить делать то, что хочу "девочке с косой" (прилепленой).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus