USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Селяни погрожують не пускати машини до Луцька

27 Жовтня 2011 14:54
Селяни в Радехівському районі Львівщини готові перекрити дорогу на Луцьк, не пропускаючи жодного автомобіля. Людей до відчаю довів критичний стан автошляху.
Про це повідомило радіо Свобода .
Погані дороги стали візиткою Львівської області, а посадовці не здатні змінити ситуацію. Численними ямами на дорогах подивовані вже не лише іноземці, але й мешканці сусідніх із Львівщиною областей. Та люди знайшли спосіб впливу на місцеву владу – вони просто перекривають міжнародні траси з вимогою відремонтувати дорогу у їхній населений пункт.
Мешканці Радехівщини пригрозили, що вийдуть з матрацами на дорогу і не пропустять жодної машини на Луцьк. Бо автомобілі, оминаючи жахливі ями, їздять їхніми городами.

Ініціативу селян у боротьбі з поганими дорогами можуть підхопити мешканці в усіх районах області. Самбірчани звернулись до керівників держави з проханням відремонтувати дороги. Бо обласні та районні посадовці байдужі до вирішення цієї проблеми.

І це при тому, що цього року в обласному бюджеті було передбачено понад 22 мільйони гривень на ремонт комунальних доріг. Ще є можливість додатково виділити 10 мільйонів гривень. З державного бюджету виділено 100 мільйонів гривень. Є гроші на реконструкцію автомобільних доріг державного значення Львів-Тернопіль і Львів-Луцьк.

За два місяці до кінця року Служба автомобільних доріг освоїла лише 60% коштів, наголошує комісія з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської облради. Відремонтовані дороги через зиму знову будуть у ямах. Бо якість робіт вимагає особливого контролю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
taras1986 Показати IP 28 Жовтня 2011 08:33
На Львів треба через Дубно їхати. Дешевше буде ) А якщо чесно, то таке враження, що лемки нас за людей не рахують (((
*** Показати IP 28 Жовтня 2011 10:46
не кажи дурниць. у Львівський обл. майже всі дороги погані - їздив пару днів назад зі Львова на Тернопіль та Ів.-Франківськ. Волинь тут ні до чого. А Радехів - він завжди, як і Сокаль, були містами-загадками, бо зрозуміти, як там досі хтось живе і не тікає - не може навіть Львівська ОДА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus