USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сенцова вивезли з колонії до лікарні та провели корекцію лікування, – ЗМІ

28 Вересня 2018 22:04
Засудженого у Росії українського режисера Олега Сенцова вивезли з колонії до міської лікарні.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу управління федеральної служби виконання покарань по Ямало-Ненецькому автономному округу, інформує Українська Правда.

"У зв'язку з плановим обстеженням 28.09.2018 року засуджений Олег Сенцов був вивезений в Лабитнанзьку міську лікарню, де йому виконані додаткові дослідження і отримані консультації лікарів-спеціалістів", - йдеться в повідомленні.

"З огляду на результати проведеного обстеження, Сенцову проведена корекція лікування", - додали у відомстві.

Прес-секретар уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової Олексій Зловєдов стверджує, що стан здоров'я Сенцова на сьогодні залишається стабільним.

"Сьогодні відбувся консиліум лікарів, за його підсумками підкоригували лікування. Стан здоров'я стабільний", - сказав Зловєдов, зазначивши, що ця інформація отримана від уповноваженого з прав людини в Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

Він додав, що уповноважений не уточнив, в чому полягає коригування лікування.

У серпні 2015 року Сенцов був засуджений до 20 років позбавлення волі з відбуттям у колонії суворого режиму. В лютому 2016 його етапували до Якутії, а з листопада 2017 Олег Сенцов перебуває у виправній колонії «Білий ведмідь» у місті Лабитнангі (Ямало-Ненецький автономний округ).

Зауважимо, що 16 травня 2018 року адвокат Сенцова повідомив, що його підзахисний оголосив безстрокове голодування. У такий спосіб Олег Сенцов вимагає звільнити всіх українських політв'язнів, які перебувають у російських тюрмах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus