USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сепаратистка розкаялася після розмови з бійцями

24 Червня 2014 09:05
Маріупольська сепаратистка розкаялася після спілкування з бійцями батальйону "Дніпро-1". Про це інформує Espreso.tv.

Учора, 23 червня, пізно ввечері в мережі з'явилося відео, на якому активістка ДНР Ірина Воропаєва, стоячи на території аеропорту, повідомляє, що вона жива і здорова, а також розповідає своїм прихильникам, що змінила точку зору щодо бійців Нацгвардії.

Як відзначає сайт міста Маріуполя 0629, судячи по веселці, яку помітно на відео, запис зроблено близько 19.30.

Як з'ясувалося, на території аеропорту Воропаєва поспілкувалася з представниками батальйону "Дніпро-1". Після розмови сепаратистка зробила висновок, що солдати - патріоти Маріуполя, Дніпропетровська, Донецька, які хочуть, щоб "у нашому домі був мир і благополуччя".

"Після спілкування з ними я змінила свою точку зору. Час закінчувати з беззаконням у нашому місті. Ми не за це стояли. Тому прошу сприяти у наведенні порядку і благополуччя, щоб ми жили в мирі і любові", - заявила вона.

Нагадаємо, вчора прес-служба СБУ повідомила, що в Маріуполі Ірину Воропаєву затримали за підозрою в злочині, передбаченому частиною 1 статею 258-3 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи чи терористичної організації).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
гiсть Показати IP 24 Червня 2014 09:10
Жiнки пiд кулями i автоматами .Дожилися.Коли вже мир ?
Анатолій до гiсть Показати IP 24 Червня 2014 09:59
Цікаво що вона розкаже про ці батальони коли її відпустять з під дул автоматів. Якщо її відпустять а не закопають десь в лісополосі.
айай Показати IP 24 Червня 2014 09:14
Залякали жінку, а потім відео розміщують...
Анонім Показати IP 24 Червня 2014 09:23
Не вірте їй, трористам не можна вірити. Це люди, які продали душу дияволу.Не може людина нормальна, а не фашист брати і мучити людей так, як це роблять вони з надзвичайною жорстокістю.Фашисти колись так не робили, робили це власовці, але навіть фашисти німецькі їх за це розстрілювали. Почитайте історію - це власівці російські,зрадники, які зрадили Росію і перейшли на сторону німців.Їх ніхто не допитував, а розстрілювали на місці.
Я до Анонім Показати IP 24 Червня 2014 09:54
а кому можна вірити пресі, ТВ. президенту ??? наівний ти... тут на сайті брат брата здає бо той за Путіна... а ти про терористів...
Анонім до Я Показати IP 24 Червня 2014 10:24
Повінстю згідний ми українці ні чим не кращі терористів.Отак і світу буде кінець, якщор на це воля Божа. І постане брат на брата,-так пише в Біблії-це вже. Мерзность в храмах- це вже є, збагачення тотальне- це вже є. От і все-згорить зелі і всі діла на ній.Непотрібне це збагачення і ця ненависть,бо на цьому світі Богу не потрібне багатство, а наша душа. А душа наша чорна-чорна.Потрібно робити висновки і каятися,але це не для людей.Бо ми живемо не так, як Бог хоче, а як ми хояемо.Видно Путін і є ця сатана ,яка мала прийти на Землю і це все почати
Андрій76 Показати IP 24 Червня 2014 10:49
Я думаю після"спілкування"з бійцями Дніпра і Пуйло би роскаялось і призналося у всіх гріхах,навіть тих,що не робило...
ЯЯ Показати IP 24 Червня 2014 11:00
Ну сепаратистка тепер герой, зараз по традиції, що склалась за остання місяці, всі негайно повинні збирати гроші на допомогу тій сепаратистці, а ще обов"язково надати їй безкоштовне житло з повним пансіоном і по п"ять разів на день обов"язково цілувати в ж..пу, урочисто повідомляючи, що немає в Україні ніяких бандерівців і фашистів і всі-всі її люблять.
Ярослав Показати IP 25 Листопада 2019 19:47
Не варто вірити цій бабі . Сволота воно і є сволота .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus