USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Азовці у Маріуполі знищили шість ворожих танків, два БТРи і взяли в полон 12 окупантів

13 Березня 2022 12:39
Військові полку «Азов» під час запеклих боїв у Маріуполі знищили шість ворожих танків, два БТРи та «Тигр», а також взяли в полон 12 окупантів.

Про це інформують у телеграм-каналі полку «Азов».

У бою командир танкової роти на своєму танку знищив три ворожі Т-72 та один «Тигр».

У Маріуполі тривають запеклі бої. Захисники міста відважно б'ються з більшими силами ворога. Азовці продовжують захищати містян від орди. Дух бійців незламний, адже ми розуміємо, що ворог готовий лишити замість красивого в минулому міста лише руїни.

Читати ще: «Ситуація на полі бою буде змінюватися на користь України», – Арестович про Маріуполь та успіхи ЗСУ

Натомість, як поінформувала​ вранці 13 березня заступниця міністра внутрішніх справ України Мері Акопян, загарбники тримають у блокаді та постійно обстрілюють Маріуполь вже майже два тижні. За цей час ворог вбив 1 582 мирні жителі.

Вона наголосила, що це помста за незламність людей, які виявляють свою проукраїнську позицію ще з 2014 року.

«Але так чинять не військові, а терористи, які захоплюють в заручники невинних мирних людей», – пояснила посадовиця.

Заступниця міністра наголосила, що триває кругова оборона Маріуполя. Військово-політичне керівництво України розцінює блокаду міста як проблему номер один.

Очевидно, що для ворога Маріуполь має стратегічне значення, аби суходолом забезпечити коридор в окупований Крим з окупованої території півдня Донецької області, яку контролює Росія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus