USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку хочуть відкрити офіс для «серця»

20 Січня 2014 21:48
Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» стрімко розвивається у діяльності. У зв’язку з цим регіональний представник Богдан Іщук клопочеться, щоб у Луцьку відкрити офіс організації.

Про це стало відомо сьогодні, 20 січня, під час зустрічі Луцького міського голови з мешканцями в Центрі надання адміністративних послуг.

«Треба приміщення, щоб складати скриньки, банери, організовувати наради, щоб це було цивілізовано, а не кущовим способом усе відбувалося, бо щороку з цим проблеми», - каже регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Богдан Іщук .
Щороку акція по збору коштів для людей з вадами здоров’я набирає розмаху. Для прикладу: у 2011-му році зібрали 110 тисяч гривень, наступного 345 тисяч гривень, а вже у 2013-му - 435 тисяч гривень. За минулорічні пожертви в лютому закуплять більше 60 високоякісних слухових апаратів. Цим, планують громадські активісти, на 80% допоможуть дітям з вадами слуху. Принцип вручення буде такий: від наймолодшого до старших, щоб у дітей з раннього віку добре розвивалася мова.

Громадський активіст каже, що під час прийому до пропозиції міський голова «віднісся лояльно і сказав що «подумаємо над цим питанням і перетелефонуємо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus