USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Шахрайство на 800 млн: Швейцарія видала Україні екс-очільника агрохолдингу

5 Листопада 2018 21:44
До України зі Швейцарії екстрадували громадянина, якого розшукували за шахрайство в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Як пояснили у ГПУ, завершена процедура екстрадиції з Швейцарської Конфедерації в Україну громадянина, який розшукувався за вчинення шахрайства в особливо великих розмірах, що спричинило матеріальних збитків на загальну суму 799 млн 300 тисяч гривень

Федеральний департамент юстиції та поліції Швейцарії у жовтні 2018 року вирішив видати вказану особу до України.

«5 листопада громадянин прийнятий українськими правоохоронцями і переданий органу досудового розслідування. Наразі у кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі дії», - додали в ГПУ.

У Генеральній прокуратурі не повідомляють прізвище підозрюваного у шахрайстві, якого екстрадували зі Швейцарії. Як уточнив заступник генпрокурора Євген Єнін, зі Швейцарії екстрадували екс-очільника одного з найбільших агрохолдингів.

Згідно із інформацєю видання «theБабель», екстрадували в Україну колишнього співвласника агрохолдингу «Мрія» Миколу Гуту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus