USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шацьким веслувальникам організували екстремальний відпочинок

10 Серпня 2017 21:44

Для вихованців Шацької дитячо-юнацької спортивної школи відділення веслування тренери організували відпочинок у мотузковому парку.

Майже 30 юних веслувальників розважилися в парку активного відпочинку «База верхолаза», що поблизу села Світязь, пише Район.Шацьк.

Спортсмени, які свідомо обрали досить екстремальний вид спорту - веслування, так же екстремально вирішили і відпочити. З задоволенням та азартом проходили смугу перешкод, відчуваючи себе справжніми альпіністами. Сміх, жарти, долання труднощів, море позитивних емоцій і радість перемоги на фініші - враження від такого відпочинку з присмаком адреналіну були надзвичайними.

Тренери Леонід Цюп'ях та Микола Романович вирішили таким чином розважити дітей і відволікти їх від виснажливих щоденних тренувань. Адже у Шацькій дитячо-юнацькій спортивній школі зараз посилено готуються до участі в змаганнях року - Всеукраїнського меморіалу пам'яті відомої веслувальниці з Шацька Галини Зуб.

 

 

 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus