USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ще один дитячий «Теремок» з’явився на Волині. ФОТО

4 Жовтня 2013 09:53
Дошкільний навчальний заклад «Теремок» відкрив свої двері для малечі в селі Городище Ківерцівського району. Відкриття садочка відбулося вчора, 3 жовтня, - повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Для потреб дітвори реконструювали частину приміщення сільського клубу, ще частину добудували. У дитсадку виховуватиметься 24 дитини (різновікова група). На свято до громади завітав голова облдержадміністрації Борис Клімчук та голова Ківерцівської РДА Зіновій Колісник.

Під час спілкування з вихователями та батьками дітей прийняли рішення реконструювати для потреб ДНЗ другий поверх приміщення сільського клубу із заміною покрівлі на сучасну.

На створення комфортних умов для малечі Сильненська сільрада виграла проект «Енергозберігаючі технології у садку села Городище» Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». У будівництво ДНЗ інвестували майже 168 тисяч гривень. За умовами Проекту, фінансування здійснювалось наступним чином: 81 тисяч гривень – кошти ПРООН; 40,2 тисяч – обласного бюджету, решта - місцевої казни та громади.

Будівництво садочка розпочали торік у липні. До соціального закладу проклали мережі водопостачання та каналізації, встановили котел, зробили нову опалювальну систему, замінено вікна та двері, а також обладнали санвузол. Закупили усі необхідні меблі та інвентар.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus