USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Щодоби на Волині ловлять понад 10 п’яних водіїв

4 Серпня 2011 12:27
Останнім часом на Волині значно побільшало випадків, коли водії у стані алкогольного спяніння керують транспортними засобами.
Щодоби працівники ДАІ виявляють на території області більше 10 нетверезих керманичів авто. Про це інформує Управління ДАІ МВС України.
Керування авто у такому стані нерідко призводить до ДТП з тяжкими наслідками, у яких травмуються невинні люди.
Щоб привернути увагу громадськості до цієї проблеми, управлінням ДАІ області розробило соціальну рекламу.
Відеоролик, що транслюється на електронному біг-борді у центрі Луцька на проспекті Волі, демонструє наслідки дорожньо-транспортних пригод, причинами яких стало вживання водіями «оковитої».

Працівники обласної Державтоінспекції кажуть, що сподіваються, що профілактичний відеоролик допоможе вплинути на свідомість водіїв транспортних засобів, і значно знизити ризик ДТП, які водії скоюють, перебуваючи за кермом у нетверезому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Beautiful Days Показати IP 4 Серпня 2011 13:02
...Останнім часом побільшало... А чому? Тому що ВЛАДА НІЧОГО НЕ РОБИТЬ, ЦІ ШТРАФИ СМІШНІ, ПОСТАВТЕ ШТРАФ ПРОСТОМУ УКРАЇНЦЮ У РОЗМІРІ 20ТИС. ГРН., а мєнтам якщо що шоб лавали штук 2,не менше за таке "на лапу",а то грн. 500 обійдуться і далі собі своє роблять..., а для "мужновладців" мабуть не менше 100тис. грн. такий штраф і право на забирпння посвідчення водія...,адже там не краще...ніж з простолюдинами..., в нас є класи і давайте вже офіц. вже їх зробимо!
Харч Показати IP 5 Серпня 2011 03:11
Алконапої є продуктами харчування. Вони реалізуються у продуктових магазинах. Людина хоче їсти і йде у продуктовий магазин, чи кафе і купляючи за свої гроші продукти: квбасу, оселедець, хліб, горілку зїдае їх. Ситим людина сідае у авто. Їде.Неївший якимсь чудом алкопродукт працівник ГАЇ зупиняе ситого громадянина і чуе від нього запах суміші вищеназваних продуктів і штрафуе водія. Питаеться за що штрауе? А штрафуе даїшнік водія за те, що водій хотів просто їсти і пішов у магазин, купив товар, зверніт увагу -якісний, сертифікований, і поїв. Людей штрафують не за те, що він нетверезий за кермом а за тещо вони бажають їсти. Одні беруть кефір, інші горілку. Кому яке діло. Інша справа, як що б суміші зі спиртом реалізовувались у магазинах де продаеютья керосин , коси, миючі засоби, тоб-то технічні товари. Тоді людині можна зробити зауваження і наказати, за спотворення себе не продуктом харчування і небезпеку цього спотворення для інших. А наказувати людину, яка у своє меню вводить алкопродукт харчування, платить за це, щей потім платить штраф за тещо хоче їсти ну навіть і слова ненаходжу як це назвати.
віктор Показати IP 5 Серпня 2011 08:15
кожному водію алкотестер в авто... все залежить від особистості...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus