USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Школярці з Волині збирають 150 тис. на імпланти, аби вирівняти хребет

11 Листопада 2018 17:35
Юній Альоні Захарчук з Ратнівського району терміново збирають гроші на імпланти, які вирівняють дівчині дуже викривлений хребет.

Про це повідомляють у Фейсбук на сторінці спільноти «БИТВИ ЗА ЖИТТЯ. Пам’яті Настусі Абрамчук».

17-річна школярка, яка проживає у селі Тур, відома у Ратнівському районі співачка і музикант.

Під час звичайного профогляду в квітні цього року в сільській амбулаторії фельдшер помітив, що хребет дівчинки надзвичайно швидко викривився. Вже через декілька місяців їй поставили діагноз сколіоз IV ступеню.

Мама Світлана пройшла з Альоною безліч спеціалістів. Проте хребет за півроку лікувань вже викривило на понад 50 градусів.

Допомогти дитині беруться лише в Київському ОХМАТДИТі. Заплановано термінову операцію для вживленню імплантів, які вирівняють дівчинці хребет . Лікарі чекають Альону 27 листопада в Києві.

Операцію зроблять безкоштовно, але замовлення американських імплантів обійдеться в 150 000 грн.

Мама Альони – вдова, сама виховує двох дітей. Тож сума у 150 000 грн для жінки на сьогодні просто фантастична.

«Просимо вас не залишити нас в біді. Альоночка все своє невелике життя присвячує музиці, дуже гарно співає, і грає на гітарі, бере участь у всіх районних концертах. У майбутньому мріє поступити в музичне училище... А ось таку біду я сама не здолаю...», - просить небайдужих мама дівчинки.

Усі охочі допомогти дівчині можуть переказати гроші за такими реквізитами:

Картка «Приватбанку» Захарчук Світлана (мама)

4149 4978 5548 8971

Телефон мами Світлани: 0989432907
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Небайдужа Показати IP 9 Листопада 2018 15:02
Радила б вам приїхати с. Гірка Полонка, що під Луцьком. Там пані Надія Миколаївна творить дива. З власного досвіду знаю, що таке сколіоз. Рекомендую туди, порізати дитину, завжди вспієте.
Спостерігач до Небайдужа Показати IP 12 Листопада 2018 14:23
Будь ласка, свої шарлатанські методи пропагуйте в другому місці. Медицина не для того існує, щоб дитині потім такими "процедурами" відтягувати лікування. Поки є можливість, дитину можна врятувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus