USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Школи самі вирішуватимуть, коли дітям іти на канікули

22 Серпня 2017 15:17
Школи самі визначають структуру навчального року, МОН встановлює лише дати початку та завершення навчального процесу.

Про це журналістам сказала міністр освіти та науки Лілія Гриневич, повідомляє Укрінформ.

"Перш за все структуру навчального року визначають саме школи, і це дуже велика рідкість, якщо якась школа вирішує поділити свій навчальний рік на триместри. Це нетипово. Взагалі МОН регламентує тільки початок навчального року 1 вересня, що навчальний рік має завершитися не пізніше 1 липня і сумарно канікул упродовж навчального року має бути не менше 30 днів. В межах цих цифр кожна школа має сформувати, коли саме вона буде оголошувати канікули", - сказала Гриневич.

Вона наголосила, що визначення дат канікул упродовж навчального року може залежати від особливостей кожного регіону, сезону, погодних умов і рівня захворюваності в період осінньо-зимового сезону.

"Буває, що є якісь захворювання, коли хворіє багато дітей, теж оголошують додаткові канікули. Це є автономія навчального закладу", - наголосила Гриневич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus