USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Штучні споруди на дорогах Волині відремонтують за понад 13 млн

6 Травня 2018 21:33
Поточний дрібний ремонт автомобільних доріг державного значення Волинської області, зокрема ремонт штучних споруд, цього року оцінили у 13,247849 мільйона гривень.

Відкриті торги для визначення виконавця послуг оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Свої пропозиції уже подали ПрАТ «Ковельське ШБУ-63», ТзОВ «Волинська мостобудівельна компанія» та ТЗОВ «РБП ТРАНС-МОСТ». Аукціон призначено на 11 травня.

Ремонт штучних споруд триватиме до 31 грудня 2018 року та включатиме відновлення деформаційних швів проїзної частини та тротуарів, влаштування гідроізоляції, водовідведення, улаштування тротуарних блоків і парапетного огородження, фарбування парапетної огорожі, облаштування перильного огородження, сполучення мостів із насипами, влаштування відкрилків, тротуарних плит і парапетного огородження на підходах, бар’єрів, ремонт паль, посилення опор тощо.

Передбачено, що підрядник гарантуватиме якість матеріалів та устаткування, а також усуватиме недоліки, виявлені під час здійснення робіт, за свій рахунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ковельчанин Показати IP 6 Травня 2018 22:50
ковельським не давайте!НЕ ВМІЮТЬ!подивіться на дороги в Ковелі....водовідведення під з/д мостом на 2-Ковель відсутнє!чуть більший дощ і все затоплює на пів метра..,на вул.Сагайдачного- перед Новим Роком якісь недолугі рили асфальт під труби-як наслідок до цих пір на повороті величезна яма(біля Соборної)не дай бог колесом туди!і так по всьому місті десь якісь маленькі дефекти.НЕ ДОЛУЧАЙТЕ Ковельських деб...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus