USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сім’ї волинських бійців отримали допомогу від активістів та бізнесменів

14 Серпня 2014 21:00
Сім’ї військовозобов’язаних чоловіків, яких мобілізували для участі в АТО на Сході України, та переселенців зі Сходу отримали допомогу від волинської бізнес-структури та активістів. Останні обіцяють повторювати схожі акції та агітують долучатись до благодійної справи.

Так, десятки кілограмів ковбасних виробів надало підприємство ТД «М’ясопродукт» з селища Торчин, а інші продукти, серед яких крупа, олія, борошно, чай, солодощі тощо – Самооборона Волині. Як зазначили координатори акції Юлія Вусенко та Ірина Осіпова, власник підприємства сам зв’язався з ними та запропонував свою допомогу після того, коли дізнався, що одне з підприємств Волині надає продукти харчування переселенцям.
Забравши «гостинці» з виробництва, яке знаходиться у Торчині, активісти відвезли частину продуктів у село Тростянка Рожищенського району. Тут сім’я чекає на повернення з Донецької області татка Миколу, який там знаходиться вже більше чотирьох місяців. Вдома за ним скучає дружина разом з донькою Анею і сином Олексієм. Син солдата впевнений, що з ним все буде гаразд, а на запитання, де татко, він впевнено відповідає: «Коли перестріляє там всіх ворогів, тоді повернеться».
Окрім продуктів, сім’ї залишили деякі речі. Ще частину планують передати згодом – дітям потрібно дещо з одягу на осінь.

Зі слів матері дружини мобілізованого, у сім’ї виникали фінансові проблеми через банківську тяганину – картка солдата, на яку нараховують заробітну плату, виявилась тимчасово заблокованою. Проте згодом цю проблему вирішили.

Трохи меншу частину продуктів та одягу передадуть сім’ям вимушених переселенців зі Сходу. Як зазначає Юлія Вусенко, нині ці люди знаходяться у кращому становищі, оскільки ними суттєво опікується благодійний фонд «Карітас Волинь». Разом з тим активістка наголошує, що допомога сім’ям, чоловіки з яких перебувають у зоні бойових дій, є вкрай необхідною та важливою:

«Чоловіки мають знати, що не залишили свої сім’ї напризволяще на час, коли воюють за Україну. Мають знати, що про них тут хтось піклується і допомагає їм».

Активісти зазначають, що така акція не є одиничною, і тому закликають сім’ї, яким потрібна допомога, звертатися у разі необхідності. Також закликають представників бізнес-структур та організацій не бути байдужими та долучитись до благої справи. Контактувати з координаторами акції можна через сторінки Юлії Вусенко та Ірини Осіпової у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
111 Показати IP 14 Серпня 2014 21:18
це на правах реклами?
222 до 111 Показати IP 14 Серпня 2014 21:35
це на правах "підніми свою ж*пу і зроби щось корисне для країни", диванний троль!
Знаюча Показати IP 14 Серпня 2014 21:52
Це нелюд Осіпов через дружину хоче підняти хоч трішки гнилого рейтингу не допоможе.
USA Показати IP 15 Серпня 2014 03:53
коментар було видалено
тото Показати IP 18 Серпня 2014 20:48
молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus