USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Сім’ї загиблих на Майдані отримають земельні ділянки

19 Червня 2014 14:22
Сім’ям загиблих на Майдані виділять земельні ділянки за місцем проживання. Про це інформує УНІАН.

Голова Держземагентства Сергій Рудик доручив територіальним органам земельних ресурсів забезпечити земельними наділами родини героїв Небесної сотні, котрі загинули на Майдані.

Як повідомляють у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну, сім’ї загиблих отримають земельні ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення державної власності у межах норм безоплатної приватизації.

«Наші фахівці на місцях допоможуть швидко оформити клопотання про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, підготувати усі необхідні документи для отримання земельної ділянки», - зазначив Рудик.

Нагадаємо, раніше Держземагентство також пообіцяло виділити земельні ділянки військовослужбовцям Збройних сил України, МВС, СБУ та інших військових формувань, які беруть участь в АТО на Сході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 19 Червня 2014 16:25
У Великій Глуші отримають, чи на території Маяківської сільської ради?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus