USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скандальному Лікарчуку знайшли заміну

25 Вересня 2015 16:48
Квіт розповів, хто замінив Лікарчука на посаді директора Українського центру оцінювання якості освіти. Виконуючим обов’язки керівника УЦОЯО призначили Вадима Карандія. Про це інформує УНІАН.

Ппро це міністр освіти і науки України Сергій Квіт повідомив сьогодні під час брифінгу.

"Уряд задовольнив заяву Ігоря Лікарчука... Нині виконувачем обов'язків директора призначили Вадим Анатолійович Карандій", - повідомив міністр.

Нагадаємо, керівника відсторонили від роботи - розслідувалися махінації зі ЗНО. Йшлося про те, що керівники Українського центру оцінювання якості освіти на прохання третіх осіб змінювали дані про результати зовнішнього незалежного оцінювання.

30 липня в ГПУ повідомили, що першому заступнику директора УЦОЯО повідомлено про підозру у несанкціонованому втручанні та зміні інформації у «Реєстрі осіб, які пройшли зовнішнє незалежне оцінювання». Він перебуває під домашнім арештом.

Згідно з даними ГПУ, слідство встановило, що службові особи УЦОЯО систематично вносили зміни та знищували інформацію, яка оброблюється в базах даних УЦОЯО та зберігається на серверному обладнанні. Як наслідок, у ручному режимі надавались незаконні переваги у доступі до вищої освіти.

Аналізом вилучених у ході обшуків доказів встановили зміни даних в системі стосовно понад 100 осіб.

Лікарчука звільнили з посади директора УЦОЯО розпорядженням Кабінету міністрів від 21 вересня 2015 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus