USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Скількох волинян охоплять житловими субсидіями

16 Листопада 2015 12:42
Виплати житлових субсидій планують призначити майже третині населення області.

Як повідомила директор департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Оксана Гобод під час оперативної наради в облдержадміністрації 16 листопада, наразі житловими субсидіями охоплено 130 тисяч домогосподарств, що становить третину населення області. В обробці лишаються 15 тисяч справ, загалом за призначенням субсидій звернулися 120 тисяч домогосподарств, ще 26 тисячам домогосподарств субсидія була призначена автоматично без звернення заявників.

В окремих районах, які протягом травня-вересня не проводили активної роботи з виявлення потенційних одержувачів субсидій, роботу активізували наприкінці жовтня-на початку листопада. Прогнозують, що загалом житловими субсидіями охоплять 146 тисяч домогосподарств на Волині.

Окрім цього, Оксана Гобод поінформувала про пілотний проект електронного сервісу попередньої реєстрації документів на призначення житлової субсидії, який діє з 16 листопада на всій території України. За допомогою електронної адреси громадяни мають змогу отримати пароль, заповнити заяву-декларацію, відправити її електронною поштою в управління соціального захисту населення, щоб її попередньо зареєстрували. Після цього заяву можна роздрукувати та офіційно подати документи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus