USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки часу триватиме АТО, - прогнози командира «Донбасу»

2 Червня 2014 10:49
Командир батальйону Національної гвардії «Донбас» Семен Семенченко прогнозує, що антитерористична операція в Донецькій і Луганській областях триватиме близько року.

Про це він повідомив в інтерв'ю одному з українських телеканалів, - повідомляє «УНІАН» з посиланням на «Новости Донбасса».

«На відміну від багатьох людей, які вважають, що АТО закінчиться через кілька тижнів, я вважаю, що це займе не один місяць, можливо до року", - сказав Семенченко.

Він зазначив, що закінчити операцію за місяць можливо, але необхідно докласти дуже великих зусиль і перекрити канали постачання зброї і диверсантів з Росії в Україну.

На думку Семенченка, новообраний президент в такій ситуації повинен спрямувати зусилля на реформування правоохоронних органів та повноцінне матеріально-технічне забезпечення армії.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на Сході України отримав поранення волинянин, доброволець із батальйону «Донбас», Валерій Калапуц, який наразі потребує допомоги на лікування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лпдмуа а простише и Показати IP 2 Червня 2014 10:59
намевне неодин рік бо замість опереціі ато в нас проходить диспут АЛО : а вже свтворють в верховній раді за мир і стабільність : Ало литвини де ви найшли за 22 роки в украіні мир і стабільність коли самі створили розруху і війну злочиних кланів а нарід украни прирівняли до плактона
Вільна Волинь Показати IP 2 Червня 2014 11:50
Рівно стільки вона триватиме, скільки це комусь буде вигідно... Це природня практика великої політики. Коли у політиканів падає рейтінг, вони починають боротись з тероризмом.
Зажили "по-новому" Показати IP 2 Червня 2014 12:05
коментар було видалено
СТОП БРЕХНІ! до Зажили "по-новому" Показати IP 2 Червня 2014 12:12
НЕ ДЕЗІНФОРМУЙТЕ ЛЮДЕЙ. Керівник добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко назвав заяву від його імені з критикою Правого сектора провокацією, про це він повідомив у себе на сторінці в Facebook. «Побачив в інтернеті на сайті 24 ТБ якогось клоуна в балаклаві, який говорить від мого імені про те, який «поганий» «Правий Сектор». Хочу прояснити - це інформаційна провокація з боку антиукраїнських сил», - пише Семенченко. http://uapress.info/uk/news/show/26479
До СТОП БРЕХНІ! до СТОП БРЕХНІ! Показати IP 2 Червня 2014 12:24
До речі це було на сайті УНН..., тоді чому цей відомий сайт дезінформує людей, і не пише спростування??? Це по-перше, по-друге, чому бомблять міста Донбасу, а людей, дітей не евакуйовують , хіба так проводиться антитерористична операція? Так роблять тільки для того, щоб залякати мирне населення та було більше жертв, які потім приписати ніби сепаратистам! Невже неможна зупинити АТО,, та сісти за стіл переговорів ? Чи спочатку треба з"їздити в Польщу, в Францію запитати що робити далі? А Порошенко вже продав свої заводи, параходи???? Хай поділиться доходом з бідним народом!
УНН СПРОСТОВУЄ до До СТОП БРЕХНІ! Показати IP 2 Червня 2014 15:29
Читай новини уважно. Сайт УНН, Неділя, 1 червня 2014, 20:37 С.Семенченко: заява від мого імені з критикою “ПС” — фейк, нас намагаються посварити http://www.volynnews.com/news/society/skilky-chasu-tryvatyme-ato-prohnozy-komandyra-donbasu/#comment_num_318352
ми Показати IP 2 Червня 2014 15:21
В любому випадку війна призводить до переговорів. То чому не зупинитись, та сісти за стіл ЗАРАЗ, а не коли к-сть смертей сягне 1000.
УНН СПРОСТОВУЄ Показати IP 2 Червня 2014 15:29
Читай новини уважно. Сайт УНН, Неділя, 1 червня 2014, 20:37 С.Семенченко: заява від мого імені з критикою “ПС” — фейк, нас намагаються посварити http://www.volynnews.com/news/society/skilky-chasu-tryvatyme-ato-prohnozy-komandyra-donbasu/#comment_num_318352
Саша Показати IP 2 Червня 2014 19:22
Лашара скім переговори вести з терористами?ти шо дурак
А Показати IP 2 Червня 2014 19:26
Вишо які переговори штраф 20тисяч$ з кожного за мародерство а бо рішотка 20 років
Волинянин до Вільна Показати IP 2 Червня 2014 19:31
Мудрі слова 5+
Лебедин Показати IP 4 Серпня 2014 12:25
Высший эшалон власти деньги на войне имеет и своих сыновей поховал заграниц 250рыл сидит в ВР и никто простым солдатом со своими братьями и зятьями, и свояками воевать не пошли. Вот кого нужно ткнуть носом. И нужно срочно решать вопрос о прекращении войны...пока не пришли в Киев ...а то все правители убегут заграницу...а отвечать за геноцид некому будет.... Зачем уничтожать украинские земли и украинский народ? Дп потому, что тот кто во власти не украинец...обратите на это внимание...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus