USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Скільки коштує ремонт доріг на Волині. ФОТО

20 Вересня 2013 16:11
Для ремонту доріг комунального значення на Волині освоюють 55 мільйонів гривень коштів субвенції державного бюджету.

Про це розповів заступник начальника управління інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації Василь Козак.

«Є три джерела фінансування комунальних доріг – субвенції держбюджету місцевим та обласному бюджетам, а також кошти обласного бюджету. За субвенцією державного бюджету в місцеві бюджети сьогодні 55 мільйонів гривень освоюються відповідно до графіків здійснення робіт. На разі, освоїли 52% коштів. З субвенції держбюджету обласному бюджету передбачили 33 мільйони гривень, освоїли понад 65%. З обласного бюджету освоїли приблизно 70% коштів. Роботи тривають, частина підрядних організацій вже може звітуватися про їхнє завершення. Сьогодні формуються плани щодо ремонту доріг у наступному році. Не хочеться загадувати, але у межах 15-20% буде збільшення фінансування по комунальних дорогах, протяжність яких у межах області становить понад 6 тисяч кілометрів», - повідомив Василь Козак.



Серед доріг у Ковельському районі, які відремонтували протягом останніх місяців – вулиці Зелена та Шкільна у селі Скулин. На разі, завершують вкладати білощебеневе покриття на ділянках завдовжки 680 та 910 метрів відповідно. Для ремонту кожної вулиці передбачили фінансування у сумі 240 тисяч гривень з держбюджету.

Роботи з капітального ремонту здійснює ТзОВ «Ідея». Як повідомив директор підприємства Віктор Козак, у Скулині зараз працюють 8 працівників та 5 одиниць техніки.









Перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Михайло Стиранка, повідомив, що, перш за все, ремонтують шляхи, що ведуть до соціально важливих об’єктів. Так, раніше у Скулині в дощову погоду на ґрунтових дорогах була багнюка, внаслідок чого вкрай складно було доставити небіжчика до кладовища.




ЧИТАТИ ЩЕ: У КОВЕЛІ ПЛАНУЮТЬ ВІДРЕМОНТУВАТИ 60 ДОРІГ. ФОТО

У селі Любитів Ковельського району відремонтували, вкривши асфальтобетонним покриттям, 300 погонних метрів дороги на вулиці Незалежності. Для здійснення робіт з держбюджету передбачили 531,66 тисячі гривень. З них 211,1 тисячі гривень становила субвенція держбюджету обласному бюджету. Ремонт розпочали ще у минулому році.

«Стан доріг значно покращився. Ремонтували, перш за все, ті шляхи, які перебували у найгіршому стані. Зараз люди задоволені, діти катаються цією дорогою на роликових ковзанах. Ця дорога прослужить довго, тому що вона зроблена якісно», - зазначив голова Любитівської сільської ради (села Любитів, Воля-Любитівська, Рокитниця та Ворона) Віктор Павлов.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Чому Показати IP 20 Вересня 2013 18:39
Газифікація,асфальтизація і інша робота проводитья тільки в Ковельському районі?А кормчий на шпальтах всіх виданнь,білбордами обвісив всю Волинь і заявляє що БУДУЄ РІНУ В О Л И Н Ь!!!А насправді де правда?
А тому Показати IP 20 Вересня 2013 19:05
що нагліше грабінг унд бабкен 3,14здунг
Бодя Показати IP 21 Вересня 2013 14:51
В НАС САМi ДОРОЩi ДОРОГИ В СВТI!1км дорог з вIсма чиновницькими ВiДКАТАМИ коштуе 1млн грн!та один найкращий"Найдороший приВатний автодор"який кормить себе та всю адмiнiстрацiю волинi тому виграе всi тендери на неякiсн ремонти доргi!P.S цитата:ДОБРЕ ЗРОБИТИ МОЖНА АЛЕ ДАВАЙТЕ ЗРОБИМ так щоб на другий рiк ЗНОВУ РЕМОНТУВАТИ,цеж наш ГРОШI!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus