USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Скоро до школи» - допомогти можуть усі

31 Липня 2014 10:20
У Луцьку розпочинається акція «Скоро до школи». Цьогоріч благодійний захід відбувається вчетверте, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Головна мета акції - для дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, а у цьому році і для дітей з сімей, які переїхали на тимчасове перебування до Луцька з АР Крим та Севастополя, а також з Донецької та Луганської областей.

На обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 453 сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, де виховується 873 дитини; 191 дитина-сирота та дитина, позбавлена батьківського піклування. 18 дітей з сімей, які переїхали на тимчасове перебування до Луцька з АР Крим та Севастополя, а також з Донецької та Луганської областей, розпочнуть новий навчальний рік у загальноосвітніх школах міста.

За роки проведення акції, понад 400 дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, були забезпеченні канцелярським приладдям, з них: 65 дітей, які вперше сіли за шкільні парти, отримали шкільну форму. Така допомога стала великою підтримкою для сімей з низькою матеріальною забезпеченістю.

Акція «Скоро до школи» триватиме з 1 по 20 серпня 2014 року.

Під час заходу усі охочі можуть подарувати дітям, які потребують особливої соціальної підтримки, шкільну форму, ранці, зошити, щоденники, альбоми, олівці, фломастери, ручки, обкладинки для книг та зошитів, клей, кольоровий папір, пластилін та інше канцелярське приладдя.

Подарунки для школяриків можна приносити у Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з понеділка по четвер з 8.00 до 17.15, у п’ятницю – з 8.00 до 16.00 за адресою: Луцьк, проспект Соборності, 18 (праве крило РАЦСу). Контактний телефон: (0332) 25-60-42, 71-50-05.

Зібрані подарунки вручать діткам напередодні Дня Незалежності України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джулія Показати IP 31 Липня 2014 12:54
"ВН"! Напишіть, де можна придбати ці товари якісні та українського виробництва.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus