USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Сквер «Зоряний» у Луцьку знову стане барвистим

23 Липня 2014 18:30
27 липня у Луцьку відбудеться черговий етап акції «Яскравий Луцьк». Скверу в центрі міста повернуть яскраві кольори – одягнемо дерева в нові барвисті в’язані вбрання! Саме так Луцьк приєднується до популярного у Європі вуличного в’язання або ж ярн-бомбінгу. Про це повідомили у комунальному підприємстві «центр туристичної інформації та послуг».

Організатори мають на меті об’єднати зусилля багатьох людей та показати, що разом позитивні зміни можна впровадити дуже легко.

В акції візьмуть участь наші партнери: хостел «Sofa», Клуб мам, «Кав’ярня-цукерня», творча кав’ярня «Druzi Forever», еко-кафе «Оазис здорового харчування», кафе здорової їжі «Намасте».

Лучани та гості міста матимуть нагоду приєднатися до майстер-класів із в’язання, а також поласувати корисними смаколиками.

Чекаємо всіх у сквері «Зоряний» у неділю, 27 липня о 16:00.

Довідка. Ярн-бомбінг (yarn bombing – вуличне в’язання, трикотажне графіті) дослівно перекладається як «бомбардування пряжею». Явище повстало одночасно у Нідерландах та Техасі та швидко стало популярним у Західній Європі, адже вуличне в’язання дозволяє прикрасити найрізноманітніші об’єкти у міському просторі дешево та просто. Адепти цього руху об'єднані однією ідеєю – перетворити холодні й сірі міські квартали в яскраві, унікальні і життєрадісні місця, змінюючи світ на краще. Шанувальники ярн-бомбінгу подорожують по всьому світу, залучаючи до руху нових однодумців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Корінний лучанин Показати IP 23 Липня 2014 19:05
Ну у скверику може й приживеться ця вязанка на деревах, а обабіч доріг ні бо швидко перетвориться на ганчірку від машин та від того що з-під коліс летить. Воно, звичайно, для ока приємно , але за цими вязанками , як правило, ніхто не слідкує навіть із організаторів цієї помпи. Наш край квітучий, багатий на флору і це треба пропагувати, а вішати вязанки- це якось недоречно, хіба для дитячої забавки. А до речі, організатори у дерев " спитали" чи це їм добре від цих вязанок? Для комах - паразитів і інщих шкідників дерев це райська схованка. В нас, СЛАВА БОГУ, не холодні та сірі міські квартали!!! Ми не обділені природою!
ККК Показати IP 24 Липня 2014 09:19
А де цей сквер?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus