USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку створили чотири нові сквери

27 Липня 2016 15:03
Сквер Святого Миколая, зелена зона поблизу ГУ Нацполіції, сквери у Старому місті та у мікрорайоні Вересневе: рішенням міської ради в Луцьку офіційно побільшало скверів.

Про це йшлося під час 11-ї сесії Луцької міської ради 27 липня.

Статус скверу вирішили надати чотирьом зеленим зонам у різних мікрорайонах міста. Це зелена зона на вулиці Богдана Хмельницького (сквер Святого Миколая поблизу міської ради), трикутна ділянка площею 0,093 гектара на розі вулиць Данила Галицького та Драгоманова, сквер на вулиці Словацького поряд з будівлями готелю «Україна» та ГУ Національної поліції у Волинській області площею 0,1082 гектара та дві зелені зона у мікрорайоні Вересневе (ділянка площею 0,8191 гектара на вулицях Ранковій та Цукровій, яку визначать як один сквер).

Як повідомив директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш, до меж скверу на вулиці Богдана Хмельницького вирішили внести частину схилу П’ятницької Гірки. Іншу частину, що належить до прибудинкової території будинку, розташованого поряд з будівлею міськради, до складу скверу ввести не можуть.

Член фракції «УКРОП» Борис Смаль поцікавився, чи можливо включити до меж скверу в районі вулиць Ранкової та Цукрової території поблизу палацу культури на вулиці Корольова, які не належать закладу та не включені до прибудинкових територій. Анатолій Трикуш відповів, що питання опрацьовують і можливо на цій ділянці утворять новий сквер під час наступної сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
quicking Показати IP 27 Липня 2016 16:34
Хай краще прозвітують про те скільки скверів віддали новоришам під забудову
До Трикуша Показати IP 27 Липня 2016 16:34
Не прикидайтеся ! Мова про які сквери ?????Те , що ви називаєте сквером - ВІРТУАЛЬНІ СКВЕРИ в три дерева , три куща і трави з лободою !Страшно читати координати цих " скверів ", важко уявити їх і знайти А великі сквери , з сформованими деревами , ви не бачите . тому їх будуть нищити бо бачите щось інше .........Кому ваша посада потрібна ?
По правді Показати IP 27 Липня 2016 16:40
Нехай скаже Трикуш чи він лучанин . скільки дерев та кущів посадив у Луцьку , але не біля свого гарного особняка , то скільки ?Чи торкнувся він лопатою до землі у цих маленьких скверах . чи знає він хто посадив там дерева і коли це було ? Чужа слава , чужими руками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus